Woman wearing half bun party hair with coloured ends.
Styling | Håropsætninger

Festfrisurer til nytårsaften

Det er tid til at begynde at planlægge nytårsfestlighederne. Har du tænkt dig at sige farvel til det gamle år med et brag af en fest, eller er en glamourøs gallafest mere din stil? Og lad os endelig ikke glemme muligheden for at holde en helt særlig romantisk aften for to. Frisuren bør passe til den måde, du gerne vil fejre nytåret på. Vi har forslag til styling, uanset hvordan du går det kommende år i møde. Der er det glamourøse retrolook med vintagekrøller, opsat hår med et elegant eller kreativt touch, leg med farver og styling for et ekstravagant og individuelt look, og til sidst må vi selvfølgelig ikke glemme de feminine frisurer, der kan tåle at blive rørt ved, til en romantisk aften.

Når vi fejrer nytår, handler det om at mindes det gamle og byde det nye velkommen. I år overvejer du måske at genopfinde dig selv, dit udseende eller din livsstil. Og hvorfor ikke have det ekstra sjovt med at byde det nye år velkommen? Du foretrækker måske at fejre nytår med et elegant middagsselskab, en glamourøs nytårsgallafest, en aften på din yndlingsnatklub, en fest med gang i dansegulvet eller en helt særlig aften for to. Det rigtige tøj og den rigtige frisure sørger for, at du kommer i den helt rette stemning til din fest.

Vi håber, at du vil få glæde af vores fotogalleri med frisurer til nytårsaften.

Galleri: Frisurer til nytårsaften

Frisurer til nytårsaften: Den elegante hestehale

De fleste er vilde med hestehalen, fordi det er en smuk og meget alsidig frisure. Der skal kun nogle få stylingtricks til at forvandle en helt almindelig hestehale til en fantastisk festfrisure. Kate Maras hestehalefrisure (se billedet ovenfor) passer både til rolige og vilde nytårsfester. Glamourøse elementer i forbindelse med en hestehale kan være lavtsiddende sideskilninger, hårpynt og hårlokker med gel, som er stylet i geometriske mønstre. 

Vejledning til styling af Kate Maras elegante hestehale:

1. Anvend et varmebeskyttende produkt i dit hår, inden du glatter det med et glattejern.  

2. Brug en fin kam til at lave en lavtsiddende sideskilning, hvis retning drejer en smule.  Selve skilningen skal dog være helt lige.

3. Fordel en mængde hårgel på størrelse med en ært i dine håndflader. Brug herefter dine hænder til at fordele gelen i alt håret. 

4. Tag en ca. 5 cm bred hårlok fra den forreste del af dit hår, og hold den adskilt fra resten af håret. Saml herefter det resterende hår i en lav hestehale, men fiksér den ikke med et hårelastik endnu. Påfør mere gel, hvis nødvendigt. 

5. Start ved sideskilningen, og red så den separate hårlok hen over toppen af hovedet og ned mod hestehalen. Det kan være en god idé at påføre mere hårgel, inden du samler hestehalen igen og fikserer den med et hårelastik. 

6. Anvend hårspray for ekstra glans og hold.