Hårstyling
Styling | Håropsætninger

Opsat hår: Varianter af den franske twist

Vil du gerne prøve kræfter med den elegante franske twist, som er blevet båret af både Reese Witherspoon og Adele? Vi viser dig, hvordan du styler Reese Witherspoons franske twist, som ender i en chignon. Du har måske også mod på at prøve Adeles delvist opsatte twist med voluminøse extensions.

Der er ingen grund til kun at lade stylingeksperter om de mange håropsætninger, da det er relativt nemt at lave dem selv. Vi hjælper dig med at komme i gang med de kreative opsætninger ved at vise, hvordan du styler to versioner af den flotte franske twist. Følg vores step-by-step instruktioner for at skabe Reese Witherspoons og Adeles glamourøse frisurer.

Tilføj volumising mousse efter hårvask. Føntør herefter dit hår og red det igennem med en rund børste, mens dit hoved hænger nedad.

Sådan sætter du Reese Witherspoons franske twist

1. For at sætte Reese Witherspoons franske twist skal du toupere håret i den ene side tæt på hovedbunden og sikre det med hårnåle.

2. Gem hårnålene med håret fra den modsatte side. Du gør dette ved at fastgøre ca. 2 cm brede hårlokker af gangen med flere hårnåle. Start med at gøre dette i nakken og arbejd dig opad. Dermed skaber du det segmenterede franske twist-mønster.

3. Sno nu det resterende hår indtil det former sig til en chignon og fastgør denne. Et par hårlokker må gerne falde uden for opsætningen.

4. Lad pandehåret falde ned over panden. For at holde al hår på plads kan du få brug for at varme lidt hårvoks i dine håndflader og fordele det i pandehåret – og til sidst køre dem forsigtigt over opsætningen.

5. Slut af med at tilføre hårspray for ekstra hold.

Stylinginstruktioner til Adeles version af den franske twist

1. Masser af volume bagerst på hovedet er nødvendigt for denne version af en ’banana updo’. Skab masser af volumen ved at tage små lokker af hår bagerst på dit hoved og touper disse tæt på hårrødderne.

2. Tilføj hårspray før du forsigtigt reder det sammen til en form. Du vil måske gerne beholde antydningen af en skilning.

3. Tilføj en ekstra portion hårspray

4. Red håret tilbage tæt på hovedbunden på den ene side og fastgør det godt med hårnåle fra nakken og op imod øjenhøjde.

5. Red håret fra den modsatte side tilbage mod midten bagpå og fold det lavere end øjenhøjde for at lave den typiske franske twist.

6. Det vil måske hjælpe dig at bruge bruge en tynd elastik til at lave en hestehale på den modsatte side af hovedet.

7. Form toppen af håret i en stor bølge og fold enderne under håret bag på hovedet. Fastgør bølgen i toppen med hårnåle.

8. Tilføj endnu en god mængde af hårspray for at sikre opsætningen.