hairstyle-tutorial-ponytail
Styling | Håropsætninger

Vejledning til hestehale med geometriske elementer

Den populære klassiske hestehale har givet inspiration til endnu en særlig stylingvariation med geometriske detaljer. Vi så denne nye udgave af den helt glatte hestehale på catwalken. Det nye stylingelement består af to brede hårlokker, som går fra panden til den øverste del af baghovedet, hvor de krydser ind over hinanden og ender i hver deres side i nakken. Vi viser dig, hvordan du styler denne meget lavtsiddende hestehale.

Hvis du kigger på den nye hestehalefrisure forfra, kan du ikke umiddelbart se, at der skulle være noget anderledes ved den. Den forreste del af håret er redt helt stramt tilbage, således at det ligger meget tæt på hovedbunden. Frisurens specielle detaljer kan kun ses bagfra, hvor to brede og helt glatte hårlokker krydser ind over hinanden, inden de samles med håret i siden langt nede i nakken. Hårlokkerne, der krydser over hinanden, er et særdeles enkelt stylingelement med en virkelig iøjnefaldende effekt.  

Sådan styler du hestehalen med geometriske elementer

Det skal du bruge: 

En fin kam, hårvoks, hårnåle og et tyndt hårelastik.

1. Fordel en lille mængde hårvoks i dine håndflader, inden du kører dine hænder hen over hele håret. Red herefter dit hår lige tilbage med en fintandet kam.

Hvis du har krøllet eller kruset hår, skal du anvende et varmebeskyttende produkt og glatte det hårlok for hårlok med et glattejern.

2. Del håret i tre; én hårlok i midten lige over panden og to lokker i siden.  

3. Tag nu fat i hårlokken i midten, og red den igen, inden du deler den i to lokker på toppen af hovedet. Læg den ene af de midterste lokker hen over den anden, og fastgør hårlokken med hårnåle nær hårgrænsen i niveau med øret. Læg herefter den anden af de midterste lokker hen over den første, og fastgør den på samme måde som den første midterlok.  

4. Nu lægges håret i siderne hen over midterlokkernes fastgjorte ender og hårnålene. Håret fra begge sider skal dække de hårnåle, der holder midterlokkerne på plads. Red håret i siderne og hårspidserne igennem igen, inden du forsigtigt samler alt det løsthængende hår i en hestehale langt nede i nakken.  

5. Fastgør hestehalen med et hårelastik. Træk en tynd hårlok ud af hestehalen, og sno den omkring hestehalens samling. Fastgør denne tynde lok med skjulte hårnåle.

6. Anvend til sidst hårspray, så du opnår det nødvendige hold. 

Den lidt anderledes hestehale, der er beskrevet ovenfor, er perfekt til kvinder, som ønsker at tilføje iøjnefaldende elementer til deres hestehalefrisure. Denne udgave af den klassiske hestehale vil virkelig få folk overalt til at vende sig om efter dig!