Styling | Hårtrends til kvinder

Fjer i håret er stort lige nu

Det er stadig uacceptabelt at pynte sig med lånte fjer, mens romantiske fjer i håret ikke bare er acceptable, men også er tidens hotteste trend. Vi elsker den nye hårmode – og hvor flot den enkle fjertrend matcher vores elskede hippietøj. Fjermoden bliver kun skønnere af, at alle kan skabe deres helt egen stil derhjemme med den enkle trend.

Moderigtige fjer i håret fra Gucci

Modellerne viser tidens hårmode med fjer i håret skabt af Gucci-stylist Luigi Murenu.

Modeskribenter over hele verden sad tryllebundet, da Frida Giannini, kreativ direktør for det legendariske modehus Gucci, introducerede sin efterår/vinterkollektion 2011/2012 under modeugen i Milano. De faldt over sig selv af begejstring, mens de boblede over med roser som ”fantastiske mønstre!” og ”uforlignelige stoffer!”. Endnu engang havde den 39-årige designer åbenbart overgået sig selv. Men endnu en stjerne i den glitrende modeverden kom til at vække stor opsigt under showet, og det er den ligeså berømte hårstylist fra Gucci, Luigi Murenu. På catwalken bærer hans modeller klassiske hestehaler og farverige fjer i håret. Hvor stor en wow-respons fik han for sin hårmode? Bifaldet genlyder stadig! 

Efter modeugen i Milano ser vi nu fjerprydelser overalt i hårmoden. Det overrasker os ikke, at hårfjer er den helt store mode. De passer perfekt til de hotte hippielooks med maxikjoler, skødesløse hatte med bløde hatteskygger og løsthængende, flagrende hår. Den nye hårmode er enkel og hurtig at style, også på selv det mindste budget. En tur til din lokale hobbyforretning er en god ide. Her kan du sikkert finde et ret godt udvalg af fjer. Farverne er op til dig selv. Hvis din nuværende stil kræver farvestærke accessories, så vælg fjer i stærke, skinnende farver, som vil stå i kontrast til din hårfarve. Fjer i diskrete toner som sort, hvidt eller brunt skaber den modsatte, mere naturlige stil. Den eneste regel for denne hårmode er, at der ingen regler er. Hvis det tiltaler dig, er det dit mode-statement i dag.

Stjerner og starletter elsker også at pynte deres hår med fjer. Vi har afsøgt de røde løbere overalt i modeverdenen for at finde de smukkeste looks med fjer. Se, hvad vi har fundet til dig.

Stjernerne elsker at sætte fjer i håret