Styling | Hårtrends til man

Hårprodukter til mænd: Den ultimative guide

Som mand kan det være svært at finde de helt rigtige hårprodukter. Hvilke hårprodukter passer netop til dig? Her får du stylingtips og produktanbefalinger, som gør det nemt for dig. Hair we go!

 

I dag er det lige så vigtigt for en mand at se godt ud, som det er for det modsatte køn. En flot frisure er nu en naturlig del af et velplejet og gennemtænkt look.  Følg vores enkle tips til hårpleje!

Stylingtips til mænd

Udover en hårtørrer og en kam, bør en hårbørste være en del af mænds stylingudstyr.  Vælg en hårbørste med naturhår, eller en massagebørste med afrundede pigge i plast, gummi eller træ. Børstehårene masserer hovedbunden og fordeler hårets naturlige olier jævnt. 

one dam image

Til styling af længere hår, kan du som mand også vælge at bruge et glattejern. Tip: Et glattejern med keramiske plader giver en mere skånsom styling. Brug en varmebeskyttende spray, inden glatning eller føntørring, særligt hvis du har længere hår.

Fokus er på frisuren, men glem ikke at holde styr på øjenbrynene med en pincet! Husk at rense din pincet.

Do’s and don’ts

  • Foretrækker du en mere nedtonet finish, så brug voks eller clay.
  • Hvis du har længere hår, så undgå gelprodukter, som er bedst til styling af kort hår. Giv frisuren ekstra definition med hårolie, der samtidig giver håret ekstra pleje og glans.
  • Vær opmærksom på brug af gel eller voks sammen med hårspray: din styling holder længere, men kombinationen kan få håret til at se fedtet og usoigneret ud.
  • Start altid med en mængde svarende til en ært, og tilføj mere, hvis stylingen kræver det. Det er nemmere at tilføje mere stylingprodukt, end at fjerne det!

 

5 produkter, der baner vejen for stylingsucces

Der er mange produkter at vælge imellem, så her får du et overblik over hårprodukternes egenskaber og anvendelsesområder😊. Find din perfekte match!

Voks til et casual og nedtonet look.

null

Hårvoks med let til medium hold, som aldrig stivner. Voks er vejen til en frisure med et blødt og naturligt hold, . Hårvoks fås med forskelligt hold, og er perfekt til alt lige fra tyndt til tykt hår.

Fordelen ved at anvende en voks er, at du nemt kan skabe den ønskede frisure.  En voks har typisk en relativt fast konsistens, og skal varmes op i håndfladerne, inden den påføres ved at køre fingrene gennem håret.

 

got2b glued spiking wax giver et stærkt hold og kan formes om i løpet af dagen. 

Få en mat og naturlig finish med Texturizing Clay

null

Clay minder om voks, og har ofte et let til medium/stærkt hold. Konsistensen er perfekt, når du gerne vil have en mat finish, da clay gør håret blødt og giver en smule eller slet ingen glans, og fuldender frisuren med en meget naturlig finish. Clay er perfekt til at holde styr på kraftigt hår, hvor formlen giver let hold med naturlig bevægelse, og gør det muligt at restyle frisuren i løbet af dagen. Er du ude efter et let og naturligt look? Så er clay løsningen😉.

 

got2b iStylers texture clay giver en mat og holdbar frisure.

Hair paste er perfekt til at restyle frisuren i løbet af dagen

one dam image

Hair paste er en kombination af forskellige typer stylingprodukter, og er typisk en smule blødere end traditionel hårvoks. Stylingproduktet giver håret struktur, fylde og hold, uden at fedte eller klistre. Hair paste former med et naturligt og fleksibelt hold, og giver mulighed for kreativitet og restyling i løbet af dagen.

 

got2b phenoMENal moulding paste giver et flot groomet look som holder hele dagen.

Glansfuldt hold

Er du på jagt efter et hårprodukt med en flot og skinnende finish? Pomader er ofte oliebaserede, men kan også være vandbaserede, og er desuden kendetegnet ved ikke at tørre håret ud. Med 60’er inspireret pomadehår udstråler man maskulinitet, og da pomader ofte har et stærkt hold, så sidder håret som det skal resten af dagen. En lille mængde svarende til en ært er nok til at skabe en struktureret og skinnende finish, hvis du går efter en stram sideskilning.

Gel giver looket en mere skinnende finish.

one dam image

En hårgel er typisk mænds første stylingprodukt, da det er let at anvende, Én af fordelene ved hårgele er, at den er vandbaseret og derfor nemt vaskes ud af håret. En hårgel holder frisuren på plads, giver definition og giver dig mulighed for at være kreativ med din frisure. Du kan også komme en lille mængde hårgel svarende til en ært i vådt hår, inden du føntørrer og styler håret. Resultatet er god kontrol og en frisure med en naturlig finish.

Opdag: