Styling | Krøller

Lækre krøllede lokker

Kan man virkelig få for meget af det gode? Overhovedet ikke! Vi tager så småt afsked med det minimalistiske look, som ellers er blevet lovprist igennem de seneste sæsoner, og siger velkommen tilbage til en god, gammel kending. De er tilbage og større end nogensinde – de lækre krøllede lokker. Vi fortæller dig om alle de ting, du kan gøre med stort krøllet hår, og hvordan du former og styler det.

Tænk stort! En stor manke er virkelig blevet trendy igen. Du skal bare give den det helt rigtige tvist. Fyldige, bløde krøller med naturligt fald sikrer looket med stort hår et markant comeback og kan i den grad peppe en almindelig hverdagsfrisure op.
Nogle er så heldige at være udstyret med naturlige krøller eller bølger, mens andre måske har brug for en smule hjælp. Vi præsenterer her et par tips til, hvordan du nemt kan style de lækre krøllede lokker hjemme hos dig selv.

Giv frisuren det rette tvist:


- Efter hårvask skal du arbejde stylingmousse ind i dit håndklædetørrede hår.

- Rul det fugtige hår op på store curlere. Papillotter egner sig godt til fint hår – i dette tilfælde skal du bruge bredere hårlokker.

- Tør håret, og tag stylinghjælpemidlerne ud. Ryst derefter den krøllede manke op og ned, og anvend hårspray med ekstra hold for at fiksere frisuren.

- Hvis du ikke har så meget tid til rådighed, kan du også vælge at bruge et krøllejern og sno lokkerne omkring det hele vejen ned til hårrødderne.

Vi er virkelig på bølgelængde med dette look – se nogle af de mange stylingmuligheder, som en stor, trendy manke byder på:

Lækre krøllede lokker a la flowerpower

Lækre krøllede lokker

I fuldt flor: Rå romantik på catwalken hos Diane von Fürstenberg

Flowerpower: De lækre krøllede lokker står i smuk kontrast til den øverste del af håret, der er helt glat, men også fyldig, og hvorfra kæmpekrøllerne udspringer lige over øret. Tip: Anvend en bred hårbørste af typen "paddle brush" til at rede krøllerne ud. Hvad skal der til for virkelig at ramme dette look? En lav sideskilning giver den romantiske drømmemanke et strejf af elegance, og et par hårspænder med store blomster udgør en sød – og velduftende – detalje.

Lækre krøllede lokker: I halvlangt hår!

Lækre krøllede lokker

Afslappet agtværdighed: Catwalk-looket hos designeren Thakoon byder på vilde krøller i flere etager

Stort hår kræver ikke nødvendigvis meget langt hår – det vigtigste aspekt ved denne trend er volumen! Derfor kan skulderlangt hår også fint ride med på bølgen med lækre krøllede lokker. Etageklipningen passer perfekt til dette look. Stylingen af det halvlange hår er særdeles afslappet og leder måske tankerne hen på morgenhår. De bløde krøller starter omtrent i øjenbrynshøjde og må gerne se lidt rodede og tilfældige ud. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt midterskilningen er lige eller ej – det vigtigste er et cool og tilsyneladende tilfældigt look!

Lækre krøllede lokker: Tilbage til fremtiden

Lækre krøllede lokker

Chanel forvandler comeback-frisuren til morgendagens nye trend ved hjælp af futuristisk tilbehør

Hår-update: De nye frisurer med masser af fylde ses nu også i samspil med den store trend, hvor håret farves i to forskellige toner. Hvad gør denne nye bølge af bølget hår helt særlig? Lækre lyse striber! Dette ekstra lille tvist er ikke kun med til at friske hårfarven op, men giver også manken mere dybde rent visuelt. Det egner sig specielt godt til det trendy og meget moderne look, hvor fylde betyder alt!

Lignende artikler