Styling | Pandehår

Få håret væk fra ansigtet

Vis verden dit ansigt – hele dit ansigt. Måske venter du på, at pandehåret vokser ud? Eller du har en dårlig hårdag, og alt, hvad der kan gå galt, er gået galt? Eller trænger du bare til lidt forandring? Vi viser dig de bedste ideer til de smukkeste looks uden pandehår, fra casual til ultra glamourøs

Looks uden pandehår

Ja, pandehår og pagehår er trendy, men det kan også skjule meget af dit ansigt. Hvorfor skal du skjule dine smukke øjne eller en flot hårgrænse? Prøv at tage håret væk fra ansigtet; måske klæder det dig fantastisk godt. De fleste kvinder ser godt ud med frisurer hvor håret er redt væk fra ansigtet, medmindre de har en udsædvanligt høj pande. Det bedste ved stilen? Den passer til både langt og kort hår. Et enkelt flot hårspænde kan gøre kort pixie-hår opsigtsvækkende. Pludselig ser langt hår overraskende anderledes ud, når håret i siderne er trukket opad.

De bedste forhold, når du skal have håret bagud

Nyvasket hår er smukt. Men det er ikke nemt at style. Efter plejende balsam eller hårbehandlinger ligger hårets ydre skæl jævnt og glat, og det påvirker forholdet mellem de enkelte hår. De glider langs med hinanden i stedet for at understøtte en frisures struktur. Det er ikke optimalt, når du gerne vil sætte håret op.

Med andre ord opnår du ikke de bedste resultater med de styles vi præsenterer her, hvis dit hår er nyvasket. Men et par små fif kan gøre håret mere medgørligt. Massér lidt mousse eller settinglotion gennem dit tørre hår og føntør det så. Du kan også toupere håret let og give det en smule hårlak.

Stjernerne reder håret tilbage