Styling | Pandehår

Gør et indtryk med ultrakort pandehår

Træk linjerne op: Til sæsonens mange shows sendte designerne modeller med det ultrakorte pandehår ud på catwalken − et klart statement om, at det ultrakorte pandehår er in. Og frisuren blev godt modtaget. Siden da er denne unikke frisure blevet en favorit, der kan styles på mange 

Fra Tokyo til Istanbul til Paris: Det ultrakorte pandehår er blevet vist til verdens største modeshows og har taget vores hverdagsfrisurer med storm. En af denne frisures styrker er, at man kan style det ultrakorte pandehår i mange forskellige looks.
Hvad gør det ultrakorte pandehår til noget helt specielt: Størstedelen af panden og øjenbrynene er ikke dækket af hår. Dette gør looket cool, udtryksfuldt og futuristisk-moderne. Hvis du tror, at det flabede pandehår ikke passer til hverdag – så tro om igen: Hvad enten du har langt eller kort hår, opsat hår eller glat hår, passer dette trendy pandehår til enhver stil og kan styles på mange forskellige måder. Dette skyldes, at en frisure med ultrakort pandehår er meget alsidig: Geisha, pinuppige eller en yndefuld elver – trenden med ultrakort pandehår giver din fantasi frit løb!
Forresten: Hvis du stadig ikke tør at få den trendy frisure, kan du teste det ultrakorte pandehår på andre måder. Find ud af, hvordan du kan fake dig til det ultrakorte pandehår.

Det korte pandehår er meget eftertragtet – vi hylder denne hårtrend!

Trend på catwalken: Ultrakort pandehår