hair-roller-wcms-master
Styling | Tips og tricks

Lær' at lave oprullede retrofrisurer

Hvordan skal din oprullede frisure se ud? De flotte håroprulninger omkring nakken, på toppen af hovedet eller i siderne er alle et hit igen. Oprullet hår giver alle styles et unikt look, som adskiller dig fra mængden. Du har måske tænkt over, hvordan man laver disse unikke håroprulninger uden at de går fra hinanden. Bare rolig! Vi viser dig, hvordan du selv laver looket. 

De smukke håroprulninger skiller sig ud fra andre vintagestyles. De minder ældre mennesker om patriotiske dage i 1940’erne. Og igen i dag er designere, stjerner og kendte vilde med det unikke look.

Tag et ekstra kig på Carolina Herrera’s smukke håroprulning (se billedet ovenover). I vores step-by-step guide viser vi dig, hvordan et smukt look med opsat hår kan skabes.

Sådan laver du håroprulningerne

1. Brug en mængde mousse på størrelse med en tennisbold i håret. Håret skal føles relativt fugtigt. Det gør det nemmere at arbejde med.

2. Del dit hår i enten en midter- eller sideskilning. Herefter deles håret i to fra øre til øre. Saml det bagerste hår i en hestehale for at det ikke kommer i vejen.                     

3. Tilfør hårspray til den forreste hårsektion og touper forsigtigt det øverste lag af hårstrå for at skabe fylde.

4. Tag en tot hår og hold det forsigtigt lige op. Sno herefter totten rundt om din pegefinger. Brug en skumrolle i stedet for din finger, hvis du gerne vil skabe en bredere bølge. Rul omkring halvdelen af længden på dit hår omkring din finger eller skumrulle før du trækker finger/skumrolle ud igen. Fortsæt herefter med at sno hårtotten rundt.

5. Fastgør oprulningen med hårnåle og gentag proceduren med de resterende hårsektioner. Brug en god mængde hårspray for at sikre at oprulningerne beholder deres form.

6. Til sidst kan du løsne hestehalen og lade håret hænge løst, lave en opsætning eller lave flere oprulninger i nakkesektionen.

Selvfølgelig skal make-uppen matche retrolooket. Røde løber og en nøjagtig pålagt eyeliner er perfekte valg.

Vi håber, du vil elske de flotte retrolooks med håroprulninger i vores billedgalleri.

Video: How to Create a Rockabilly Hairstyle

Galleri: Oprullet hår