Styling | Tips og tricks

Ny frisure giver helt nyt udseende

Du er altid nødt til at leve med en ny frisure i en vis periode, når du lige er blevet klippet. Det bør dog ikke afholde dig fra at afprøve nye stilarter. Visse klipninger giver mulighed for mere variation end andre. Skuespillerinden Holland Roden viser, hvor alsidigt etageklippet, langt hår kan være.

Mange kvinder ønsker sig smukt og langt hår. De drømmer om kraftigt, bølget og glansfuldt hår, der falder smukt ned over skuldrene. Der skal kun en lille smule stylingmousse til at forme disse fyldige bølger, som kæresten helt sikkert også vil sætte stor pris på.

Langt hår er uden tvivl virkelig smukt, men derfor kan man jo godt få lyst til at prøve en helt ny stil. Det er selvfølgelig helt udelukket at klippe det lange hår af, og der skal blot nogle smarte stylingtricks til at ændre dit udseende fuldstændigt. Holland Roden viser, hvordan hun kan få fire helt forskellige stilarter ud af sit lange, etageklippede hår uden at klippe en eneste lok.

Ny frisure: Én klipning, fire stilarter

Holland Roden lader sit etageklippede, lange, røde hår med bølger falde ned over sine skuldre og tilpasser sine frisurer til de aktiviteter, hun har på programmet. En skuespillerinde er selvfølgelig helt med på, hvordan man med et par enkelte frisureændringer kan opnå et helt andet udseende. Hun starter med at vælge, om hun vil have løsthængende hår eller sætte det op, så der er mere styr på det.

Stil 1: I fritiden

Ny frisure

Holland Roden bærer en klassisk knold (til højre) og en knold som del af en semi-opsat frisure (til venstre).

Det er en fast del af den daglige rutine at gøre sig klar til at ordne forskellige praktiske ting, shoppe eller tilbringe en eftermiddag sammen med vennerne. På de tidspunkter er det nødvendigt med en hurtig og enkel frisure. Holland Roden viser de moderne og lidt tilfældige udgaver af den klassiske knold og en knold som del af en semi-opsat frisure.

Stil 2: På jobbet

Ny frisure

Holland Roden med løsthængende hår og håret samlet i en hestehale. Begge frisurer er helt glatte og meget strukturerede.

I forretningsverdenen er det helt enkle look ofte at foretrække, når det gælder styling af håret. De mere frække frisurer går slet ikke. Kombinationen af dygtighed, selvtillid og en enkel frisure vil helt sikkert være vejen frem. Holland Roden viser her to frisurer, som passer perfekt til en karrierekvinde. Til venstre er hendes glatte, løsthængende hår med sideskilning redt væk fra ansigtet og skubbet om bag ørerne, hvilket giver et enkelt og selvsikkert look. Den helt glatte hestehale er også velegnet til en travl dag på jobbet.

 

Stil 3: Til middag i byen

Ny frisure

Etageklipningen giver Holland Roden mulighed for at lave bløde bølger (til venstre) eller sætte håret løst op i en festlig frisure med midterskilning.

Disse frisurer er ideelle til festlige middagsselskaber, en date med kæresten eller en aften ude med veninderne. Det lange bølgede hår giver Holland Roden et udpræget feminint look til en helt særlig aften. Den lidt tilfældigt opsatte frisure med midterskilning er det helt rigtige valg til festlige lejligheder.

 

Stil 4: Så er der fest

Ny frisure

Kombinationen af langt hår, bølger og det høje pandehår (til venstre) skaber den helt rette mængde ekstravagance, som kræves til en fest. Den traditionelle høje hestehale giver Holland Roden et udtryk af enkel elegance.

Du har måske ikke lyst til at gå ud, men kan ikke så godt sige nej til invitationen. Din modvilje vil blive manet fuldstændigt til jorden, når først du er hoppet i dit lækre outfit og har givet håret et strejf af glamour. Holland Rodens bølgede hår med det fine høje pandehår (til venstre) har den helt rette mængde ekstravagance, som en fantastisk fest kræver. Den høje hestehale er altid et godt bud på en festfrisure, som er både chik og elegant. Hestehalens spidser er blevet krøllet (Holland Roden elsker at have krøller).