Styling | Tips og tricks

Ny frisure

En ny frisure kan virkelig give din selvtillid et boost. Det er desuden en måde at udvikle din personlige stil på, og dermed også din relation til andre mennesker. Hvad med at prøve den frisure, som din bedre halvdel er så vild med? Vi kommer med forslag til styling, der sikrer en vellykket overgang til din (og din partners) nye favoritfrisure.

Ikke alle nye frisurer kræver en klipning. Små ændringer i stylingen kan gøre en stor forskel. Hvis dit hår normalt er krøllet eller bølget, kan du prøve at glatte det. Hvis dit lange hår plejer at få lov til at hænge løst og leve sit eget liv, kan du prøve en opsat frisure. Resultatet vil være helt utroligt! Forandring fryder! Og finder du ikke frem til den bedste frisure i første forsøg, vil du alligevel være godt på vej. 

Ny frisure

Du kan bare vælge og vrage! Har du fundet din nye stil?

Sådan finder du din nye favoritfrisure:

  • Brug hårtilbehør, såsom hårbøjler, hårspænder med pynt eller fede bandanaer, tørklæder og hårbånd. Valentinsdag er en fantastisk lejlighed til at pifte din nye frisure op med lidt kreativt tilbehør.
  • Lav din skilning i den modsatte side, eller prøv en midterskilning.
  • Brug din føntørrer til at lave tilfældige bølger, eller glat dit hår. 
  • Hvis du ikke har pandehår, kan du rede den forreste del af dit hår fra den ene side til den anden hen over panden. Fastgør dit nye "pandehår" med et hårspænde ved hårgrænsen i den side, håret er redt over til. 
  • Frisk din hårfarve op med spændende farvedetaljer eller farvning af hele håret. 

Måske finder du din nye favoritfrisure her: 

Overrask med denne festlige lange page

Ny frisure

(Også kaldet "lob" efter "long bob")

Din kæreste vil elske denne bløde, lange page, som kan tåle at blive rørt ved, og dine venner og kolleger vil ikke være i tvivl om, at du er ude på fest og ballade. Denne skulderlange page er både ultrafeminin og ekstravagant. Hvis dit hår er længere, og du ikke har lyst til at klippe det, kan du stadig sætte det op i en snydepage. Det kræver blot et par hårnåle og hårspray.

Den romantiske opsatte frisure

Ny frisure

Denne lidt tilfældige knold er hurtig og nem at sætte – også hvis du aldrig har prøvet at sætte dit hår op før. 

Styling: Saml dit hår langt nede i nakken, fold de lange spidser op under det øvrige hår, og fastgør dem ved hjælp af hårnåle. Lad nogle enkelte hårlokker smutte uden for den opsatte frisure. Krøl disse løse lokker med et krøllejern. Anvend hårspray med ekstra glans for at opnå en skinnende effekt og sikkert hold.

Sexet frisure til særlige lejligheder

Ny frisure

Nogle gange kan man bare ikke få for meget af det gode. Det gælder uden tvivl for denne frisure til særlige lejligheder. Overrask din date med en smuk manke af sideredte krøller.

Styling: Brug et krøllejern til at lave store krøller i dit hår. Anvend hårpudder ved hårrødderne, og toupér herefter håret for at opnå så meget volumen som muligt. Red til sidst din krøllede manke ned over den ene skulder.

 

 

Lignende artikler