Styling | Tips og tricks

Små ændringer af din frisure som gør en stor forskel

Har du lyst til at ændre dit udseende ved at få en ny frisure, men knap så meget lyst til at klippe dit hår? Vi foreslår her mindre ændringer af din frisure, som vil ændre dit udseende markant. Det er for eksempel nemt at lave en skilning eller ændre hårets struktur, og begge dele kan skabe den ønskede forskel.

Når det gælder mode og personlig stil, kan selv de mindste frisureændringer virkelig være den lille forskel, der afgør, om du ligner en studerende eller en forretningskvinde, for bare at tage et eksempel. Er du gået ind i en ny fase af dit liv, som du ønsker at markere med en frisk eller mere elegant frisure? En frisureændring giver dig øjeblikkelige resultater. Ved at skifte mellem løsthængende hår uden ret meget struktur og en kreativ eller sofistikeret opsat hår kan du vise forskellige sider af dig selv. Hvis du går fra glat til bølget eller krøllet hår eller ændrer din hårfarve, kan det også være med til at skabe spænding og fange din partners opmærksomhed.

Emilia Clarke er altid frisk på at prøve en ny frisure (se billederne ovenfor). Hun kombinerer en elegant aftenkjole med en helt enkel opsat frisure med midterskilning, mens hendes afslappede sweater passer godt til den mere tilfældigt opsatte frisure. I begge tilfælde har hun håret sat op, men små forskelle i stylingen får de opsatte frisurer til at passe til forskellige begivenheder og stilarter.

Ny frisure: Løsthængende hår vs. opsat frisure

Opsatte frisurer

Sophie Kennedy Clark viser, hvordan det kan ændre ens udseende at have enten løsthængende hår eller en opsat frisure.

Er smukt, langt hår, som hænger løst ned over skuldrene, det ypperste inden for stil og skønhed? Det er der sikkert mange, der mener, men nogle gange har kvinder lyst til at vise andre sider af deres mangfoldige personlighed. Desuden sætter det jo krydderi på tilværelsen at variere tingene en smule. Én måde at friske det hele lidt op på er ved at sætte løsthængende hår op i en frisure, som det er vist ovenfor af Sophie Kennedy Clark. Hun ser meget ung og afslappet ud med sit lange, løsthængende hår. Efter blot en smule styling ser Sophie Kennedy Clark sofistikeret og mere voksen ud med sin tilfældigt opsatte frisure.

Ny frisure: Glat vs. bølget hår

Opsatte frisurer

Caitlin Fitzgerald kan lide at skifte mellem sit naturligt glatte hår og bølger eller krøller.

Det er de færreste, der er helt igennem tilfredse med det hår, de har. Hvis håret er glat, vil man have krøller, og omvendt, og den naturlige farve er bare aldrig helt lys, mørk eller farvestrålende nok. Heldigvis har moderne kvinder et hav af muligheder. Med de rette stylingredskaber tager det ikke engang en eftermiddag at ændre hårets struktur, farve eller tilmed dets længde. Skuespillerinden Caitlin Fitzgerald (se billedet ovenfor) viser, hvordan skiftet fra glat til bølget hår påvirker hendes udseende og hendes lange pagehårs stil. Den glatte udgave er stilren, elegant og sofistikeret, mens bølgerne skaber bevægelse, dynamik og smukke lysreflekser.

Ny frisure: Flyt skilningen

Opsatte frisurer

Marion Cotillard deler sit hår i midten, til højre eller venstre, lige eller tilfældigt.

Hvis du deler dit hår forskellige steder, er det en nem og diskret måde at ændre din frisure på. Det gør en stor forskel for dit ansigts udseende, hvorvidt du deler dit hår i midten eller i den ene side. Marion Cotillard er smuk, uanset hvor hun deler sit hår. Det giver hende frihed til at eksperimentere. Din skilning påvirker den måde, hvorpå håret indrammer dit ansigt. Midterskilninger er særligt egnede til klassiske og meget strukturerede frisurer, mens sideskilninger kan varieres til at skabe alt lige fra frække til smukke eller kreative frisurer.