Styling | Tips og tricks

Spændende nye frisurer

For de fleste af os kræver det en del forsøg og fejltagelser at finde den rette frisure. Så er det heldigvis altid noget, at vores forsøg, og tilmed fejltagelserne, som regel er ret underholdende. Alle forsøg bringer dig tættere på den frisure, der virkelig vil få folk til at beundre dig, og som du vil have lyst til at beholde i mindst et par år. Filmstjerner er eksperter i at ændre deres udseende – både i forbindelse med filmroller og i det virkelige liv. Vi viser, hvordan deres nye frisurer påvirker deres image.

Vores kunstneriske natur giver os lyst til at forandre ting, da det giver en vis form for tilfredsstillelse. Nye frisurer er ingen undtagelse. Stjernerne i vores galleri viser, hvordan udseendet kan ændre sig markant som følge af blot de mindste ændringer af styling, hårfarve og klipning.

Galleri: Ny frisure

Er du klar til en smule forandring?

Mange kvinder har et følelsesmæssigt bånd til en vis hårlængde og frisure, mens andre nærmest ikke kan vente med at kaste sig ud i den nyeste hårtrend. Mens nogle kvinder måske lige skal vænne sig til tanken om at klippe mere end spidserne af håret, eller lave skilningen i den anden side, ser andre frem til at eksperimentere med frisurer, farver og forskellige stylingmuligheder. Herudover er der de sande kunstnere, som arbejder med farven og frisuren, indtil den sidder lige i skabet.

Jessica Biel ændrer sjældent længden af sit hår, men hun er altid frisk på at ændre dets styling. Hun ser ung og feminin ud med bølget hår og pandehår. Det sideredte, lange hår med midterskilning giver hendes udseende et strejf af elegance (se de øverste billeder).

Nye frisurer som kunstform

Ny frisure

Den britiske sanger og sangskriver Rita Ora har altid en overraskelse i ærmet. Det gælder også i forhold til hendes frisurer. Ovenfor kan du se hende med glamourøse krøller, en fyldig page og en elegant frisure med wet look.

Rita Oras stil og frisure er altid trendsættende, inspirerende og helt sikkert aldrig kedelig. Pagehår eller krøller. Hun er kreativ og vil gerne prøve mange forskellige stilarter, uanset om de er trendy eller usædvanlige.