DK-Only-love-hair-volution-brunette-2560x963px.png
Highlights |

3 tips til det perfekte hårfarve resultat!

Til dig, der drømmer om at sige farvel til mat og trist hår, får du her tips til, hvordan du kan booste og få dit drømmehår. En ny hårfarve er en enkel måde at forvandle vintertræt hår til en glansfuld wow-oplevelse! Her er vores tre bedste tips til en perfekt hårfarvning, og hvordan du kan give dit hår en ægte dosis kærlighed.

1. Find din perfekte match

Den helt rigtige farve kan give din hud en sund glød og få dine øjne til at stråle! Hvis du har en kølig hudtone bør du vælge neutrale eller kølige nuancer, som askeblond/brun. Har du en varm hudtone bør du vælge varme nuancer, som gyldenblond eller chokoladebrun. Hvis du har blå øjne kan gyldne nuancer gøre dine blå øjne endnu mere intense, mens røde nuancer får grønne øjne til at stråle. Tips! En nem måde at finde ud af, om du har en varm eller kold hudtone, er ved at se på blodårene på indersiden af dit håndled. Er de grønlige? Så har du sandsynligvis en varm hudtone, mens blålige blodårer indikerer en kølig hudtone.

 

2. Forkæl dit hår med plejende ingredienser

I dag er det muligt at købe hårfarver til hjemmebrug, som indeholder de samme kvalitetsingredienser hos frisøren. Mange farver indeholder naturingredienser, der plejer og fugter håret, under og efter farvning. Hvis du har meget sart hud, kan du prøve at bruge maling, der er specielt designet til følsom hovedbund og er uden PPD og PTD - almindelige stoffer i hår, der kan irritere meget følsom eller allergi-tilbøjelige hud. Vi anbefaler dog altid, at du foretager en allergitest på et lille hudområde ved albuen.

 

3. Tag ikke dit hår for givet

Er du forelsket i din nye hårfarve? For at bevare den fantastiske følelse af nyfarvet hår, er det vigtigt, at du fortsætter med at forkæle og pleje dit hår. Gør det til en vane at forkæle dig selv med en hårkur 1-2 gange om ugen, og brug shampoo og balsam til farvet hår. Brug hårkur efter brug af shampoo, hvor hårstråene er åbne og modtagelige for behandlingen. Afslut altid med balsam for at pleje håret og lukke hårstråene, så de ikke er modtagelige for udefrakommende skader.

Product-range-only-love

Only Love

Schwarzkopf nye hårfarveserie Only Love giver stærke og holdbare farver med masser af glans. Produkterne er dermatologisk testede og indeholder hverken alkohol, ammoniak eller silikoner. Hårfarverne er fri for PPD og PTD og er ECARF-kvalitetsmærkede (European Centre for Allergy Research Foundation). Produkterne indeholder naturingredienser, bl.a. havremælk, sojaprotein og arganolie, der plejer og fugter håret. Only Love er ikke alene fremstillet med kærlighed, hårfarverne er også pakket ind i kærlighed med klimaneutral emballage.

Opdag: