Skip to Content

Gør-det-selv babylights

Gør-det-selv babylights

En trend, der virkelig får os til at se unge ud: babylights! De fine striber har med god grund fortjent sit navn. Det minder os om vores unge dage, da vi løb rundt i haven, ude i det fri og uden forpligtelser. En god bivirking: lysnet, sol-kysset hår, som fanger denne skønne følelse. Nu kan vi generobre de naturlige striber på hvilket somhelst tidspunkt!

How to guide:

1. Farvevalg

For at opnå det mest naturlige farveresultat, kan hår totterne foran og i enderne blive farvet med højst to toner lysere end din base farve. Hvis kontrasten er for stor, vil resultatet ligne en to-tonet farve eller ombre hår.

TIP: det er bedre at farve i stadier, for at opnå den perfekte babylight look. På denne måde risikerer du ikke, at dit hår bliver for lyst. Good to know: Giv håret 4 uger mellem hver farvebehandling.

2. Teknik

Hvis du førhen skulle været vant til at bruge forskellige værktøjer til at opnå highlights, så gælder det ikke længere for babylights. Blonde Striber indeholder alt hvad du skal bruge; Easy applikator eller pensel, samt en blandeskål. Derudover indeholder de fleste pakker en hætte samt fin pensel, hvilket gør det enkelt at opnå supertynde highlights

3. Påførelse

Lysning af striber kræver ofte varme for at styrke farveeffekten. Det gælder ikke babylights. Med Blonde kræves der ikke folie eller varmebehandling, resultatet er fint og diskret – bare husk at starte fra spidserne og arbejd hen i mod hårbunden. Hovedbunden afgiver varme og derfor vil blegningprocessen gå hurtigere end resten af håret.

Så er det i gang med at få skabt et solkysset look med smukke babylights.

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Håroliemagi til tørt hår

  Hårolie

  Håroliemagi til tørt hår
  ...

  Hårolie kan gøre underværker for tørt hår, og giver overbehandlet hår ekstra pleje. Takket være nye formler og ingredienser, er hårolie blevet en rigtig letvægter og kan også bruges til fint hår. Læs mere om, hvad hårolie kan gøre for dit hår, og hvordan den kan bruges til at bekæmpe tørt hår.

  ...
 • Hårpleje til fladt hår

  Beskyt

  Hårpleje til fladt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hvilken harplejeserie passer til din hartype

  Shampoo

  Hvilken harplejeserie passer til din hartype
  ...
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...

  Blond hår består af uendelige nuancer, og mange foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Læs alt om den her.

  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...

  Vi viser dig, hvordan du kan skjule dine grå hår og få dit hår til at se naturligt ud. Vil du gerne gå til bekendelse i forhold til dine grå hår? Bare rolig, vi har også noget til dig – scroll ned, og se vores gode råd til, hvordan du håndterer dine naturlige grå hår.

  ...