Skip to Content

Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

Drømmer du om at opdatere dit look? Med accessories er det nemt at pifte hverdagens frisurer op.  Hvad enten du går efter et romantisk, cool eller et elegant look, så er håraccessories en af sæsonens største trends. Den gyldne regel: Dit hår skal falde så naturligt som muligt, og dermed ikke se alt for stylet ud – da du ellers risikerer at ende med et meget piget look.

Tip: Lad håret lufttørre eller føntør med hovedet nedad. Brug tørshampoo og få et øjeblikkeligt volume boost. Eksperimenter derefter med hårspænder i farvet plast for at skabe et muntert udtryk, eller gå efter et i metal for et mere glamourøst look. Læs mere om de fem hotteste håraccessories nedenfor, find ud af hvordan du kan inkorporere dem i din hår rutine.

1. Hårspænder

Smukke spænder er en af vores favoritter. De er både flotte og funktionelle. Spænder findes i alle afskygninger og kan blandt andet sætte fokus på en høj knold. Sæt spændet om din knold, og skub stiften igennem håret for at holde spændet på plads. Ved hjælp af forskellige type af hårdspænder, kan du opnå forskellige looks f.eks. med et geometrisk hårspænde, som udstråler minimalisme. De geometriske hårspænder er supermoderne og kan bruges af alle, uanset hårtype og hårlængde. Hårspænder er, udover at være smukke, geniale til at få håret væk fra ansigtet og til at holde frisuren på plads –  du kan fx bruge hårspænder til at få pandehåret væk fra dit ansigt. 

Og glem ikke hårstylistens hemmelige våben: hårnåle. Hårnåle bruges med den bølgede side mod hovedbunden. De fås i forskellige farver, men du kan også lakere hårnålene med neglelak, som matcher netop din hårfarve.

2. Vi elsker Scrunchies!

Modebilledet bugner af scrunchies i forskellige farver og materialer. Scrunchies er en nem accessoires, som lige giver det sidste touch til dit hverdags outfit.

3. Smukke hårbøjler

Hårbøjler er tilbage i modebilledet! Hårbøjlen er både flot og funktionel. Den kan redde en dårlig hårdag eller give dit look et elegant løft.

Stjernelooket: En hårbøjle i velour, som giver dit løse hår et elegant løft. Stylingtip: I stedet for at skubbe håret tilbage med hårbøjlen, så lav en midterskilning og sæt derefter hårbøjlen på. Brede hårbøjler i fløjl og satin med perler er dominerende i tidens hårtrend. Uanset om den er enkel eller dekoreret med sten, pels, perler eller blomster, har hårbøjlen indtaget modebilledet.

4. Perler, blonder og broderier

Perler er både smukke og klassiske i brudehåret. Perlespænderne kan samtidig bruges til at holde frisuren på plads.

Et godt tip til tykt hår: brug en pyntekam med perler, broderi eller lignende. Foretrækker du løst og naturligt hår  – eller har du kort hår? Så kan du stadig pifte dit look op med et perlespænde. Uanset om du har langt eller kort hår og er til det rå, det romantiske eller det underspillede, så kan du få hårpynt, der opgraderer dit look. 

5. Blomsterkrans

Blomsterkransen er en storfavorit og et stilfuldt alternativ til de mere klassiske håraccessories.  Har du langt og tykt hår kan du vælge større blomster, og hvis du har kort hår bør du gå efter en mere diskret blomsterkrans.

En knold – mange muligheder!

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...

  Sig farvel til det gamle år! Uanset hvad dine planer er, kan du finde en velegnet frisure her!

  ...