Skip to Content

Hestehaler med stil

Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler. Måske får du lyst til at prøve et cool look eller to?

Når du samler dit lange hår i en hestehale, har du lynhurtigt ordnet håret og holdt det væk fra ansigtet, mens du arbejder, slapper af eller dyrker din foretrukne sport. Ud over at være praktisk er hestehalen god stil.

Vær med i hestehalernes fest

Hestehaler er ikke bare en nødløsning til dårligt-hår-dage, men en ægte frisureklassiker med talløse stylingmuligheder. Der er en hestehale til alle lejligheder fra forretningsmøder, arbejde, shopping og fester til store begivenheder som bryllupper. De mange forskellige hestehalefrisurer er både nemme at lave og ser godt ud. Det er ikke så mærkeligt, at kvinder tager hestehalen til sig, som en vigtig del af deres arsenal af favorit frisurer.

Hvad er din yndlingsfrisure med hestehale?

Det bringer individualisten frem i både kvinder, mænd og hårstylister at style hestehaler. Hestehaler sidder oppe på issen eller lavt i nakken, falder lige tilbage eller over den ene skulder, passer til hårsmykker og overrasker med satinbånd, fjer eller læderremme. Hestehaler passer lige godt til midterskilning og sideskilning, glat, blankt hår, bølger og legende krøller. Og så kan hestehalen flettes, snos og drejes. Jo længere hestehalen er, jo flere stylingvariationer er der.

Er du allerede overbevist, eller har du altid elsket den kreative og frække hestehale? Husk at tjekke vores hestehalegalleri nedenfor. Det kan inspirere dig til at prøve en ny hestehalefrisure.

I videoen demonstrerer Armin Morbach, ledende hårstylist hos Schwarzkopf, hvordan fint hår kan touperes til en utrolig hestehale.

Hestehalefrisurer og stylingtips

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...

  Sig farvel til det gamle år! Uanset hvad dine planer er, kan du finde en velegnet frisure her!

  ...