Skip to Content

Strandfrisurer

Bølger i håret er den ideelle frisure til sommersjov på stranden. Ud over det bølgede hår viser vi dig fire andre frisurer, der også passer perfekt til sommerferie ved stranden. Du kan sno, flette eller sætte håret op for at skabe frisurer, der er særligt behagelige på varme dage.

Strandfrisure nr. 1: Bølget hår

Det bølgede hår er virkelig cool og indbegrebet af en praktisk og smuk frisure, der passer til sjove dage på stranden. Den afslappede frisure styles nemt ved hjælp af et krøllejern. For at opnå den lidt tørre og grove hårstruktur, der er karakteristisk for naturligt skabte bølger, kan du anvende saltvandsspray og hårvoks, som giver samme effekt som det salte havvand og de rester af solcreme, der uforsætligt kan ende i håret. Voksen medvirker også til at give glans og fremhæve enkelte hårlokker.

Strandfrisure nr. 2: Fletning af langt pandehår

Strandfrisurer

Kvinder med langt pandehår kan holde det væk fra ansigtet ved at lave en fransk fletning i stil med en malkepigefletning. Denne frisure er både yndig og smuk. Start med at lave en skilning langt nede i den ene side, og tag en hårlok på ca. 5 cm fra den forreste del af håret. Påbegynd derefter en fransk fletning, der følger hårgrænsen over panden, ved hele tiden at flette nye lokker fra det lange pandehår ind i den voksende fletning. Du kan vælge at krydre looket med iøjnefaldende tilbehør som f.eks. en fed hat, der også beskytter dit hår mod varme og UV-stråler.

Strandfrisure nr. 3: Langt pandehår snoet til den ene side

Du kan sno dit lange pandehår til den ene side og derved nemt holde håret væk fra dit ansigt. Tag en bred hårlok fra den ene side af håret, og sno den, mens du sørger for, at den kommer til at ligge hen over panden. Før den derefter om mod den bageste del af hovedet. Fastgør det løst snoede hår bagpå med et par hårnåle eller et hårspænde. Frisuren er også smuk i mellemlangt hår. I en anden udgave samles det snoede pandehår med resten af håret i en hestehale.

Strandfrisure nr. 4: Bølget page med håret redt bagud i den ene side

Strandfrisurer

Frisurer, der får et lidt pjusket look på grund af sommerbrisen, hører lige så meget sommeren til som lyden af en brummende humlebi. Vores favoritsommerfrisurer er med helt løst hår eller hår, der er redt forsigtigt bagud. Skuespillerinden Sarah Gadon (foto til venstre) viser en smuk udgave af mellemlangt, bølget hår med en afslappet og uformel styling. Håret under sideskilningen er redt tilbage og fastgjort bagpå. I den modsatte side hænger de bløde bølger ganske frit ned over hendes ansigt. Til denne frisure kan du også vælge at skabe ekstra fylde og lave en mere markant udgave af det sideredte hår, hvilket er en af de største trends lige nu.

Strandfrisure nr. 5: Opsat hår i den ene side og hestehale

I denne forfriskende nye udgave af den klassiske hestehale er håret delt i midten og samlet i en hestehale i den ene side lige over ørerne (brug et hårelastik eller hårnåle). Håret i den modsatte side kan redes tilbage eller sættes op oven over øret for at fremhæve frisurens asymmetri yderligere. Til sidst samles alt håret løst i en lavtsiddende hestehale.

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...

  Sig farvel til det gamle år! Uanset hvad dine planer er, kan du finde en velegnet frisure her!

  ...