Skip to Content

Stilfulde måder at bære håret til siden på

Det er nærmest en naturlig bevægelse for kvinder med langt hår at stryge håret over den ene skulder. Glat, bølget eller krøllet hår der får lov til at falde frit, eller ender i en kunstnerisk fletning over den ene skulder, bidrager til et smukt og mildt look. Måske du får lyst til at afprøve en eller flere versioner af de mange looks i vores galleri, hvor håret bæres til den ene side.

Hår kan blive strøget over den ene skulder uanset om det er glat, bølget, krøllet eller flettet. Det giver mulighed for at variere mange frisurer til alle lejligheder. I næsten alle tilfælde tilføjer asymmetrien et kækt element til frisuren. Den kække natur i frisuren inviterer til kreativitet. Udnyt det!

Forskellige måder at bære håret til siden på

Der er mange måder at stryge håret til én side på. Hvis en sideskilning er en del af looket, stryges håret over den modsatte skulder. Håret skal helst være en smule længere end til skulderen for at egne sig til det side-strøget look.

Der er mange måder, hvorpå man kan holde håret fast i nakken. Du kan enten bruge næsten usynlige hårnåle eller forstærke looket med hårsmykker eller andre interessante accessories.

Håret kan bæres løst eller stramt – eller måske være snoet eller flettet til den ene side. Med håret strøget til den ene side, kan looket minde om et undercut, hvis håret er trukket stramt tilbage. Rosarin Dawson (sidste billede i galleriet) tog denne frisure et skridt videre og barberede håret af over det ene af hendes ører.

Det side-strøget hår falder måske helt naturligt lækkert over den ene skulder og ellers kan du selv skabe afslappede el. glamourøse bølger, stramt, tilbagetrukket hår eller krøller alt efter din personlige smag og lejligheden. En særlig fin version er også at flette håret enten stramt eller løst til den ene side.

De side-strøgede styles kan med fordel inkludere pandehår eller lokker af hår, der stryges skråt over panden i flotte bølger.

Der er ingen grænser for kreativiteten. Afprøv flere versioner af det side-strøget look for at finde ud af, hvilken version, der passer dig bedst. Mousse, pulver der giver volume og hårvoks kan hjælpe dig med stylingen, da det gør håret nemmere at arbejde med og giver øget glans.

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...

  Sig farvel til det gamle år! Uanset hvad dine planer er, kan du finde en velegnet frisure her!

  ...