Stilfulde måder at bære håret til siden på

Det er nærmest en naturlig bevægelse for kvinder med langt hår at stryge håret over den ene skulder. Glat, bølget eller krøllet hår der får lov til at falde frit, eller ender i en kunstnerisk fletning over den ene skulder, bidrager til et smukt og mildt look. Måske du får lyst til at afprøve en eller flere versioner af de mange looks i vores galleri, hvor håret bæres til den ene side.

Hår kan blive strøget over den ene skulder uanset om det er glat, bølget, krøllet eller flettet. Det giver mulighed for at variere mange frisurer til alle lejligheder. I næsten alle tilfælde tilføjer asymmetrien et kækt element til frisuren. Den kække natur i frisuren inviterer til kreativitet. Udnyt det!

Forskellige måder at bære håret til siden på

Der er mange måder at stryge håret til én side på. Hvis en sideskilning er en del af looket, stryges håret over den modsatte skulder. Håret skal helst være en smule længere end til skulderen for at egne sig til det side-strøget look.

Der er mange måder, hvorpå man kan holde håret fast i nakken. Du kan enten bruge næsten usynlige hårnåle eller forstærke looket med hårsmykker eller andre interessante accessories.

Håret kan bæres løst eller stramt – eller måske være snoet eller flettet til den ene side. Med håret strøget til den ene side, kan looket minde om et undercut, hvis håret er trukket stramt tilbage. Rosarin Dawson (sidste billede i galleriet) tog denne frisure et skridt videre og barberede håret af over det ene af hendes ører.

Det side-strøget hår falder måske helt naturligt lækkert over den ene skulder og ellers kan du selv skabe afslappede el. glamourøse bølger, stramt, tilbagetrukket hår eller krøller alt efter din personlige smag og lejligheden. En særlig fin version er også at flette håret enten stramt eller løst til den ene side.

De side-strøgede styles kan med fordel inkludere pandehår eller lokker af hår, der stryges skråt over panden i flotte bølger.

Der er ingen grænser for kreativiteten. Afprøv flere versioner af det side-strøget look for at finde ud af, hvilken version, der passer dig bedst. Mousse, pulver der giver volume og hårvoks kan hjælpe dig med stylingen, da det gør håret nemmere at arbejde med og giver øget glans.

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...