Skip to Content

Hårstyles på farten: De hurtigste styles, du kan finde

Du har trykket på snoozeknappen en gang for meget, og mens du hastigt drikker din morgenkaffe eller te skal du træffe hurtige beslutninger om det, du skal have på, og hvordan du skal se ud i dag. Opsummerer det dine hektiske morgener? Du bruger sikkert ikke en masse tid på at style dit hår. Derfor vil vi gerne vise dig, hvordan du hurtigt styler dit lange, mellemlange eller korte hår. Hvis dit hår skal friskes op efter en lang nat, har vi også et par tips til det. Parat? Go!

Bevæger du dig meget i søvne? Hvis du gør, har du sikkert oplevet det nødstedte morgenhår med totter, der stritter ud alle vegne. Det sker især med korthårsfrisurer og mellemlangt hår. En meget effektiv løsning er et komme lidt føntørringsspray i håret og børste kort hår imod vokseretningen. Det vil give dit hår formen tilbage. Fire store velcro-curlere eller varmecurlere hjælper, hvis dit hår når mindst til hagen. Tag tykke sektioner af det øverste hårlag, rul dem op og giv dem så en kort omgang varm luft med føntørreren. Lad så det oprullede hår køle af, mens du gør noget andet, som for eksempel at lægge makeup.

For de natteaktive med langt hår er det en god ide at samle håret i en hestehale højt oppe på hovedet før sengetid (men den må ikke være for stram). Nu kan du sove roligt, mens håret makker ret. Vi foreslår, at du bruger en lille silkebandana og samler håret i en løs hestehale i stedet for at stramme det op med en scrunchy (elastik med stof rundt om) eller en blød hårelastik. Det forhindrer grimme trykmærker.

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...

  Sig farvel til det gamle år! Uanset hvad dine planer er, kan du finde en velegnet frisure her!

  ...