Skip to Content

Festfrisurer til nytårsaften

Det er tid til at begynde at planlægge nytårsfestlighederne. Har du tænkt dig at sige farvel til det gamle år med et brag af en fest, eller er en glamourøs gallafest mere din stil? Og lad os endelig ikke glemme muligheden for at holde en helt særlig romantisk aften for to. Frisuren bør passe til den måde, du gerne vil fejre nytåret på. Vi har forslag til styling, uanset hvordan du går det kommende år i møde. Der er det glamourøse retrolook med vintagekrøller, opsat hår med et elegant eller kreativt touch, leg med farver og styling for et ekstravagant og individuelt look, og til sidst må vi selvfølgelig ikke glemme de feminine frisurer, der kan tåle at blive rørt ved, til en romantisk aften.

Når vi fejrer nytår, handler det om at mindes det gamle og byde det nye velkommen. I år overvejer du måske at genopfinde dig selv, dit udseende eller din livsstil. Og hvorfor ikke have det ekstra sjovt med at byde det nye år velkommen? Du foretrækker måske at fejre nytår med et elegant middagsselskab, en glamourøs nytårsgallafest, en aften på din yndlingsnatklub, en fest med gang i dansegulvet eller en helt særlig aften for to. Det rigtige tøj og den rigtige frisure sørger for, at du kommer i den helt rette stemning til din fest.

Vi håber, at du vil få glæde af vores fotogalleri med frisurer til nytårsaften.

Frisurer til nytårsaften: Den elegante hestehale

De fleste er vilde med hestehalen, fordi det er en smuk og meget alsidig frisure. Der skal kun nogle få stylingtricks til at forvandle en helt almindelig hestehale til en fantastisk festfrisure. Kate Maras hestehalefrisure (se billedet ovenfor) passer både til rolige og vilde nytårsfester. Glamourøse elementer i forbindelse med en hestehale kan være lavtsiddende sideskilninger, hårpynt og hårlokker med gel, som er stylet i geometriske mønstre. 

Vejledning til styling af Kate Maras elegante hestehale:

 1. Anvend et varmebeskyttende produkt i dit hår, inden du glatter det med et glattejern.  
 2. Brug en fin kam til at lave en lavtsiddende sideskilning, hvis retning drejer en smule.  Selve skilningen skal dog være helt lige.
 3. Fordel en mængde hårgel på størrelse med en ært i dine håndflader. Brug herefter dine hænder til at fordele gelen i alt håret. 
 4. Tag en ca. 5 cm bred hårlok fra den forreste del af dit hår, og hold den adskilt fra resten af håret. Saml herefter det resterende hår i en lav hestehale, men fiksér den ikke med et hårelastik endnu. Påfør mere gel, hvis nødvendigt. 
 5. Start ved sideskilningen, og red så den separate hårlok hen over toppen af hovedet og ned mod hestehalen. Det kan være en god idé at påføre mere hårgel, inden du samler hestehalen igen og fikserer den med et hårelastik. 
 6. Anvend hårspray for ekstra glans og hold.
Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...