Skip to Content

Unik brudefrisure efter din smag og stil

Du har muligvis dannet dig et indre billede af dit drømmebryllup igennem mange år. Ser du dig selv som en traditionel, romantisk, moderne eller ekstravagant brud? Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den brudefrisure, der passer allerbedst til din personlighed, overgår din kærestes vildeste fantasi og er i tråd med jeres bryllupsstil.

På den vigtigste dag i dit liv skal du have det så godt som overhovedet muligt. Det indbefatter at have en frisure, der passer til din personlighed. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas på din bryllupsdag. Intet vil virke mere tiltrækkende på din kæreste end en brud, der udstråler skønhed og selvtillid.

Ikke alle brudefrisurer behøver dog at være ekstremt iøjnefaldende med avanceret styling, pynt og smykker. Simpel elegance kombineret med naturlig ynde kan virke endnu mere tiltrækkende. Dit valg bør afspejle din karakter og din kærestes drømme. På den anden side vælger du måske at spille lidt ekstra på din livlige og kreative natur. Der findes brudefrisurer, som passer til enhver stil og personlighed. Vi præsenterer dig her for en række trendy brudefrisurer til forskellige personligheder og stilarter.

Brudefrisurer 2014 – Bevar din naturlige stil

Brudefrisurer 2014
Du vil sandsynligvis gerne kunne genkende dig selv på dine bryllupsbilleder. Hvis det betyder, at dit hår skal være løsthængende frem for opsat, vil du være en meget trendy brud i 2014.

En frisure med et naturligt udseende er den rette brudefrisure til dig, hvis både dit liv og din personlighed er helt nede på jorden. På din bryllupsdag vil du bare nyde ceremonien og samværet med familie og venner uden at foretage drastiske ændringer af dit udseende. Din brudekjole vil gøre, at dette alligevel føles som en ganske særlig lejlighed.

De bryllupper, hvor bruden gerne vil udtrykke naturlig skønhed, byder som regel ikke på så megen pomp og pragt. Naturlig ynde er med til at gøre denne type bryllupper til noget helt særligt og give dem karakter.

Velegnede frisurer til brude, der foretrækker det naturlige look, kan eksempelvis være en løst opsat knold og åbne, løsthængende frisurer. Du vælger måske at anvende en lille smule hårvoks og hårspray med ekstra glans for at få din frisure til at stråle lidt mere på denne festlige dag.

Måske vil du også dele dit hår på en anden måde end normalt eller tilføje lidt diskret pynt hist og her for at fremhæve dit hår og din frisures helt særlige skønhed.

Romantiske brudefrisurer i 2014

Hvor mange piger har ikke drømt om at få et romantisk bryllup, siden de var helt små? Denne type bryllupper får et helt særligt præg, fordi de ofte involverer en smule leg og rollespil. Romantiske brude foretrækker som regel den traditionelle stil og et blødt, feminint udtryk. Traditionelle brudefrisurer kombineres ofte med afdæmpede farver og diskret makeup. Den mere moderne romantiske brud vil måske vælge at inkludere et par iøjnefaldende og farverige elementer samt moderigtigt tilbehør.

Romantiske bryllupper er typisk kendetegnet ved mange detaljer, kreative design, gæster klædt i en bestemt stil og romantiske omgivelser.

Romantiske brudefrisurer indeholder ofte smukke fletninger eller elementer, der er snoet eller oprullet på en sofistikeret måde. Flettede brudefrisurer kan være alt fra en enkelt flettet hestehale til mere avancerede fletninger som f.eks. malkepigefletninger. Snoede elementer og oprullet hår indgår i adskillige smukke brudefrisurer. De kan være del af en hestehale eller en løsthængende frisure, og de kan bruges til at skabe asymmetriske eller symmetriske opsatte frisurer og delvist opsatte frisurer. 

Moderne brudefrisurer i 2014

Moderne brude er vilde med glatte frisurer i form af snydepagehår med wet look-effekt (til venstre) eller, alternativt, korte brudefrisurer. Her er den forreste del af håret, som er en smule længere, friseret hen over panden og efterfølgende sat sammen med håret i siden (til højre).
Moderne brude er vilde med glatte frisurer i form af snydepagehår med wet look-effekt (til venstre) eller, alternativt, korte brudefrisurer. Her er den forreste del af håret, som er en smule længere, friseret hen over panden og efterfølgende sat sammen med håret i siden (til højre).

Moderne brude foretrækker tidssvarende frisurer og går efter det perfekte look. En tydelig facon og enkelte iøjnefaldende egenskaber, såsom knaldrøde læber eller blonder på kjolen, er med til at definere den moderne bruds stil. Hendes look er helt enestående og vil uden tvivl blive lagt mærke til, uden at det virker overdrevet eller excentrisk.

Moderne brude planlægger alle aspekter af deres bryllup, lige fra den perfekte brudekjole og makeup til bryllupsfesten.

Velegnede frisurer til moderne brude kan eksempelvis være det moderne, glatte look og helt enkle, men meget elegante, korte frisurer. Ideelt set skal håret være helt glat. Herefter kan man vælge, om det skal være løsthængende eller sættes op i en enkel hestehale, knold eller snydepage. De lidt mere vovede frisurer med wet look er særdeles velegnede til sommerbrude.

Ekstravagante brudefrisurer i 2014

Brudefrisurer 2014
Denne perfekte, ekstravagante brudefrisure er skabt på baggrund af touperede krøller.

Et bryllup giver bruden en enestående mulighed for at vise sin kreative stil og selvtillid. Exceptionelle design er med til at understrege brudens unikke stil.

Et helt særligt bryllup med masser af ekstravagante detaljer er lige noget for en brud, der ønsker et bryllup, som skiller sig ud fra mængden. Selvom bryllupsplanerne er voldsomme og prangende, gennemføres de uden at gå på kompromis med god smag og stil.

Velegnede ekstravagante brudefrisurer kan eksempelvis være stort hår med krøller og masser af volumen. En snydepage vil også være helt perfekt. Det lange hår bøjes indad og sættes fast, hvormed man får en kortere frisure med mere volumen. En 60'er-inspireret frisure med pandelok vil også være et ekstravagant og iøjnefaldende valg.

Knolden – ingen over og ingen under, når det gælder traditionelle brudefrisurer

Brudefrisurer 2014
Brude kan vælge at sætte en knold på mange forskellige måder. Måske vælger de den romantiske stil med slør, en høj knold som del af en ekstravagant, opsat frisure eller det helt glatte og naturlige look. Knolden er den mest praktiske og måske også mest alsidige brudefrisure

Den kan let tilpasses til enhver brude- eller bryllupsstil. Afhængigt af styling og tilbehør, kan knolden fungere som et udtryk for så godt som alle brudes personlighed og stil.

Gammeldags slør kan let fastgøres på en høj knold med henblik på at skabe et traditionelt eller romantisk brudelook. De mere ekstravagante variationer af knolden kræver ofte påsat hår for at skabe exceptionel volumen. En enkelt eller naturligt opsat høj knold er særdeles velegnet til moderne brude, med eller uden smykker eller tilbehør.

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...

  Sig farvel til det gamle år! Uanset hvad dine planer er, kan du finde en velegnet frisure her!

  ...