Skip to Content

Frisurer til skulderlangt hår

Frisurer til skulderlangt hår

Er du på udkig efter en diskret ændring af din stil? Har du brug for en frisure, som ikke tager hele morgenen at style? Det, du søger, er skulderlangt hår. Skulderlangt hår er tilbage som en alsidig mulighed for alle, der ønsker at prøve noget nyt, og det er her for at blive. Læs videre for at finde ud af alt, hvad der er at vide, før du booker din tid hos frisøren.

Langt eller kort? Vælg en frisure midt imellem. Trendsettere har skulderlangt hår igen. Etageklip eller lige over klip - når du har valgt det halvlange look, afhænger valget af stil mest af din hårtype. Fint hår eller tykt hår, vi skal nok hjælpe dig med, hvilken stil, du skal vælge. efter hårtyp. Fint eller kraftigt hår: vi berättar vilken stil du bör satsa på. 

Skulderlængde ved tykt hår

Hvis du har tykt hår, er det altid godt at se efter en klipning, der giver dit look lethed. Prøv med en moderigtig etageklipning eller et langt pandehår. Lokker i forskellig længde vil få dit hår til at føles tusind gange lettere, og du undgår et massivt look. Denne klipning egner sig især godt til krøller, da etagerne vil få dit hår til at virke ekstra sundt og livligt. 

Skulderlængde med tyndt hår

Er du bange for, at dit tynde hår vil virke endnu fladere med kortere lokker? Der er ingen grund til bekymring - vælg en geometrisk klipning eller en klipning uden etager. Ved at klippe alt håret i ens længde, vil det skulderlange look faktisk få dit hår til at se tykkere og mere struktureret ud. Skulderlangt hår giver også et stort spillerum for styling, f.eks. at eksperimentere med pandehår. Du skal bare undgå spidser, der klippes i vifteform, eller længder med stærk udtynding. Styling tip: Tilføj fald for at skabe mere fylde, og fasthold dem med en god hårspray!

Populære styles til skulderlangt hår

The Wob eller det bølgede pagehår 

Det, der er så fedt ved den skulderlange frisure, er dens alsidighed - uanset om dit hår er tykt eller tyndt kan du style denne halvlange klipning i en moderigtig wob (bølget pagehår), der ser ud som om, du har klippet håret kortere. Så på de dage, hvor du ikke er i humør til skulderlangt hår, kan du bare ændre din stil ved at tilføje et par strammere fald. Krøller trækker dit hår langt nok op til, at du kan have hår i længde med kæbekanten til en forandring.

The Angled Cut 

En frisure, der er klippet i vinkler, kan lyde vovet, men den kan tilpasses efter din smag. Føler du dig vovet - så gå efter en synlig forskel i længde, hvor dine forreste spidser er tydeligt længere. Er du på udkig efter en diskret ændring? En let hældning kan være lige det, der skal til - det vil give dit look en smuk struktur uden at være påfaldende. 

The Layered Cut eller etageklippet hår

Der er så meget, du kan gøre med etager! De kan få ekstremt krøllet hår til at virke mindre omfangsrigt eller skabe et let, struktureret look, når det klippes med udtyndede hårlokker. Mulighederne for styling er desuden uendelige - fra vifteformede lag, der er ekstra skinnende, til klassiske krøller, der indrammer dit ansigt endnu bedre. Du skal bare sørge for at fastholde dit look med lidt hårspray, så er du klar!

Got2b 2sexy volumising hairspray packshot
Med lidt Got2b Volumaniac hårspray, så er du klar!
Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...

  Sig farvel til det gamle år! Uanset hvad dine planer er, kan du finde en velegnet frisure her!

  ...