Skip to Content

Opsat hår: Varianter af den franske twist

Vil du gerne prøve kræfter med den elegante franske twist, som er blevet båret af både Reese Witherspoon og Adele? Vi viser dig, hvordan du styler Reese Witherspoons franske twist, som ender i en chignon. Du har måske også mod på at prøve Adeles delvist opsatte twist med voluminøse extensions.

Der er ingen grund til kun at lade stylingeksperter om de mange håropsætninger, da det er relativt nemt at lave dem selv. Vi hjælper dig med at komme i gang med de kreative opsætninger ved at vise, hvordan du styler to versioner af den flotte franske twist. Følg vores step-by-step instruktioner for at skabe Reese Witherspoons og Adeles glamourøse frisurer.

Tilføj volumising mousse efter hårvask. Føntør herefter dit hår og red det igennem med en rund børste, mens dit hoved hænger nedad.

Sådan sætter du Reese Witherspoons franske twist

 1. For at sætte Reese Witherspoons franske twist skal du toupere håret i den ene side tæt på hovedbunden og sikre det med hårnåle.
 2. Gem hårnålene med håret fra den modsatte side. Du gør dette ved at fastgøre ca. 2 cm brede hårlokker af gangen med flere hårnåle. Start med at gøre dette i nakken og arbejd dig opad. Dermed skaber du det segmenterede franske twist-mønster.
 3. Sno nu det resterende hår indtil det former sig til en chignon og fastgør denne. Et par hårlokker må gerne falde uden for opsætningen.
 4. Lad pandehåret falde ned over panden. For at holde al hår på plads kan du få brug for at varme lidt hårvoks i dine håndflader og fordele det i pandehåret – og til sidst køre dem forsigtigt over opsætningen.
 5. Slut af med at tilføre hårspray for ekstra hold.

Stylinginstruktioner til Adeles version af den franske twist

 1. Masser af volume bagerst på hovedet er nødvendigt for denne version af en ’banana updo’. Skab masser af volumen ved at tage små lokker af hår bagerst på dit hoved og touper disse tæt på hårrødderne.
 2. Tilføj hårspray før du forsigtigt reder det sammen til en form. Du vil måske gerne beholde antydningen af en skilning.
 3. Tilføj en ekstra portion hårspray.
 4. Red håret tilbage tæt på hovedbunden på den ene side og fastgør det godt med hårnåle fra nakken og op imod øjenhøjde.
 5. Red håret fra den modsatte side tilbage mod midten bagpå og fold det lavere end øjenhøjde for at lave den typiske franske twist.
 6. Det vil måske hjælpe dig at bruge bruge en tynd elastik til at lave en hestehale på den modsatte side af hovedet.
 7. Form toppen af håret i en stor bølge og fold enderne under håret bag på hovedet. Fastgør bølgen i toppen med hårnåle.
 8. Tilføj endnu en god mængde af hårspray for at sikre opsætningen.
Relaterede artikler
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...
 • Festfrisurer til nytårsaften

  Håropsætninger

  Festfrisurer til nytårsaften
  ...

  Sig farvel til det gamle år! Uanset hvad dine planer er, kan du finde en velegnet frisure her!

  ...