Skip to Content

Håroliemagi til tørt hår

Hårolie kan gøre underværker for tørt tørt hår. Det giver overbehandlet hår den ekstra pleje, det trænger til, giver definition til krøller, forhindrer spaltede spidser, plejer hovedbunden, og giver styrke og glans til håret. Bedst af alt, takket være nye formler og ingredienser, er hårolie blevet en rigtig letvægter og kan også bruges til fint hår.  Læs mere om, hvad hårolie kan gøre for dit hår, og hvordan den kan bruges til at bekæmpe tørt hår. 

Hårolie er den perfekte løsning til hår, der trænger til mere glans. De praktiske nye hårolieprodukter gør underværker, når det gælder om at give skadet hår fugt og glansen tilbage. De nye, smarte hårolieprodukter tynger ikke håret unødvendigt, men fungerer som perfekte løsninger til at dække forskellige behov lige fra styling til almindelig hårpleje. De kan bruges som fugtgivende forbehandlinger før vask eller som meget dybdevirkende leave-in kure – det er bare at vælge, hvad der bedst dækker dine behov.

Sådan bruger du hårolie til tørt hår

Hårolier kan både bruges som forbehandling før vask eller som leave-in kur for at bevare hårets naturlige olier og for at give ekstra fugt. Du får det bedste resultat med forbehandling før vask ved at svøbe et varmt håndklæde om håret, mens olien virker i mindst 20 minutter. Vask olien ud af håret ved først at massere en klat shampoo gennem dit tørre, oliebehandlede hår. Først derefter skal du vaske håret på normal vis med shampoo, og derefter med en almindelig conditioner.

istock

Hvis du døjer med ekstra tørt hår, skal du sørge for at give håret en leave-in behandling. Eftersom du ikke skal vaske olien ud igen, bør du ikke bruge mere end to eller tre dråber, som påføres tørt hår. Gnid lidt olie i håndfladerne, fordel i hårets længder og spidser, men undgå at det kommer i hovedbunden. Hvis du har krøllet hår, bør du nænsomt arbejde olien gennem hele håret. Hvis du stadig oplever, at håret er lidt tørt efter behandlingen, skal du bruge den regelmæssigt.

Hårolie som krølletæmmer

Dem, som har krøllet hår, ved at det kan være tørt og svært at tæmme. En regulær håroliebehandling kan gøre undervirker, når det gælder om at genskabe den naturlige glans og det sunde udseende og gøre det lidt lettere at sætte. Hårolie forøger hårets naturlige glans ved at hjælpe skællaget med at lægge sig rundt om hårskaftet i det naturlige regelmæssige mønster, hvilket gør det glattere. De meget glattere hårstrå kan bagefter reflektere lyset mere effektivt end før, hvilket forklarer den forøgede glans. Hårolie er også med til at forme og definere bittesmå krøller, som kommer til at se overdådige ud i stedet for at virke krusede. Hvis du har krøllet hår, kan du bare bruge løs af hårolie!

Hårolie til mænd

Eftersom hårolie både kan bruges som plejende behandling og stylingmiddel, er den det perfekte supplement til daglig hårpleje til mænd. Et par få dråber jævnt fordelt i håret gør underværker hele dagen både som plejende behandling og som styling middel til krøllet hår. Takket være den lette formel efterlader hårolien håret glat og blødt uden at tynge det. Navnlig til dem med bølget eller krøllet hår kan hårolie være den perfekte løsning, da den giver lidt hold og fugt uden at håret mister sin naturlige form.

istock

Hvorfor ikke prøve den allerede i dag?

Gliss daily oil elixir packshot

GLISS DAILY OIL ELIXIR:

 • Anvendes nat og/eller dag
 • Velegnet til kruset hår, gør håret blødt og nemmere at tæmme
 • Reparerer håret

Anvendelse: Anvendes i tørt/vådt hår. Leave-in! Anvendes regelmæssigt.

Tip: Anvendes i tørt hår, og bruges som kur natten over for intensiv regenererende hårpleje.

Relaterede artikler
 • Hårpleje til fladt hår

  Beskyt

  Hårpleje til fladt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hvilken harplejeserie passer til din hartype

  Shampoo

  Hvilken harplejeserie passer til din hartype
  ...
 • Tør hovedbund

  Tørt hår

  Tør hovedbund
  ...

  Problemer med tør hovedbund er mere udbredt om vinteren. Efter at have gået til roden af ​​problemet, hjælper vi gerne med nogle tips til hårpleje

  ...
 • Hårprodukter og videnskaben bag

  Hårolie

  Hårprodukter og videnskaben bag
  ...

  Hvordan skal man bruge hårprodukter til styling eller pleje og hvilke mængder skal man bruge af de forskellige produkter? Læs Schwarzkopfs guide her

  ...
 • Sådan plejer du dit blonde hår

  Beskyt

  Sådan plejer du dit blonde hår
  ...
 • Ordbog over hårplejeingredienser

  Beskyt

  Ordbog over hårplejeingredienser
  ...

  Brug jojobaolie i håret for at gøre det glattere. Vil du vide mere om virkningerne af de forskellige ingredienser? Vi har samlet informationen til dig

  ...
 • Hårmasker: En ekstra portion pleje

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra portion pleje
  ...

  God hårpleje er ikke tilstrækkeligt uden en hårmaske fyldt med plejende ingredienser. Her får du nogle gode råd til, hvordan du bruger hårmasker, og en forklaring på hvorfor Gliss 4-in-1 Masks er lige præcis det, dit hår har brug for.

  ...
 • Sådan forebygger du spaltede hårspidser

  Stresset hår

  Sådan forebygger du spaltede hårspidser
  ...

  Få mere at vide om årsagen til spaltede spidser, og hvad du stiller op med dem. Vi hjælper dig med at slippe af med spaltede spidser én gang for alle.

  ...
 • Sundt hår - hjælp til skadet hår

  Stresset hår

  Sundt hår - hjælp til skadet hår
  ...

  Med moderne hårprodukter kan du genoprette dit naturligt sunde hår med øjeblikkelig virkning. Læs vores effektive tips til et glansfuldt og sundt hår

  ...
 • Hårtab – sådan undgår du unødig panik

  Stresset hår

  Hårtab – sådan undgår du unødig panik
  ...

  Læs mere om helt almindelige årsager til hårtab og få gode tip fra Schwarzkopf til, hvordan du giver dit hår ekstra omsorg og styrke i hårde perioder

  ...
 • Hårkur og balsam til personlig pleje

  Balsam

  Hårkur og balsam til personlig pleje
  ...

  Shampoo og balsam er ikke nok til alle. De fleste hårtyper har brug for den ekstra pleje en hårkur giver. Læs mere om plejeprodukter til dit hår her

  ...
 • Hårpleje i en fart: Balsamspray

  Balsam

  Hårpleje i en fart: Balsamspray
  ...

  Med det travle liv, vi alle lever i dag, glemmer vi ofte vores hår, fordi vi altid har så travlt. Håret bliver tørt og skadet, det ser trist ud og spidserne spalter. Du har brug for hjælp, og det skal være nu. Svaret? Det tager ikke lang tid at give håret et fugtboost. Det er her en conditioner spray kommer til undsætning.

  ...