Skip to Content

Sundt hår med den rigtige pleje

Vil du gerne kunne fremvise et sundt hår med masser af glans – men har omfattende skader efterladt dit hår livsløst og kedeligt? Der er hjælp at hente! Moderne hårprodukter kan øjeblikkeligt forbedre hårets struktur og behandle det. Resultatet er øjeblikkelig glans.

Sundt hår har en naturlig glans. For at få naturligt, skinnende hår kræver det derfor, at man vender tilbage til hårets naturlige stadie. Endvidere kan nutidens hårplejeprodukter med det samme skabe bløde hårstrå, som kan reflektere lyset. Hårplejeinnovationen gør det også nemmere end nogensinde at genoprette skadet hår til at blive skinnende og glansfuldt.

Det første skridt til at få skinnende hår starter med den rette shampoo og olie til håret. Specielt skadet hår må blive behandlet med forsigtighed. Du kommer langt med at bruge den rette shampoo med gode egenskaber i jagten på et sundt hår. Vær’ opmærksom på ikke at bruge en større mængde shampoo end nødvendigt er og brug desuden lunkent fremfor varmt vand. Når du er færdig med at vaske håret bør du duppe det forsigtigt med et håndklæde i stedet for at ’gnubbe det’.

Skadet hår har brug for ekstra pleje i form af regelmæssige, intensive hårkure. Det gør sig særligt gældende ved tørre eller spaltede spidser.

Ofte har varme stylingredskaber ansvaret for skader på dit hår. Hvis du er nødt til at bruge dem, bør du huske at bruge en varmebeskyttende creme eller spray forinden. Lad også dit hår lufttørre så tit som muligt.

Øjeblikkelig glans til skadet hår

Det vigtigste i jagten på sundt, skinnende hår består i at genoprette hårets naturlige struktur. Det betyder dog ikke, at du er nødt til at leve med kruset, kedeligt hår i flere uger eller måneder, mens dit hår kommer sig oven på længere tids skader. Stylingprodukter kan tilføre glans til selv det mest skadede hår. De indeholder som behandler og hjælper med at genoprette hårstrået. Dyrebare olier og andre ingredienser gør dit hår blødt, skinnende og smidigt. Andre stylingprodukter såsom hårspray og mousse findes også i højglans versioner. Gelevoks med olier øger også glansen i håret indtil næste hårvask. Du kan desuden bruge glansforstærkere, som virker gennem tre hårvaske og i op til syv dage. Glansforstærkere er tilgængelige i anvendelige éngangs-pakker, som passer i selv den mindste lomme eller taske. Glansforstærkere bruges som shampoo og sørger for glans selvom håret er skadet.

Relaterede artikler
 • Håroliemagi til tørt hår

  Hårolie

  Håroliemagi til tørt hår
  ...

  Hårolie kan gøre underværker for tørt hår, og giver overbehandlet hår ekstra pleje. Takket være nye formler og ingredienser, er hårolie blevet en rigtig letvægter og kan også bruges til fint hår. Læs mere om, hvad hårolie kan gøre for dit hår, og hvordan den kan bruges til at bekæmpe tørt hår.

  ...
 • Hårpleje til fladt hår

  Beskyt

  Hårpleje til fladt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hvilken harplejeserie passer til din hartype

  Shampoo

  Hvilken harplejeserie passer til din hartype
  ...
 • Tør hovedbund

  Tørt hår

  Tør hovedbund
  ...

  Problemer med tør hovedbund er mere udbredt om vinteren. Efter at have gået til roden af ​​problemet, hjælper vi gerne med nogle tips til hårpleje

  ...
 • Hårprodukter og videnskaben bag

  Hårolie

  Hårprodukter og videnskaben bag
  ...

  Hvordan skal man bruge hårprodukter til styling eller pleje og hvilke mængder skal man bruge af de forskellige produkter? Læs Schwarzkopfs guide her

  ...
 • Sådan plejer du dit blonde hår

  Beskyt

  Sådan plejer du dit blonde hår
  ...
 • Ordbog over hårplejeingredienser

  Beskyt

  Ordbog over hårplejeingredienser
  ...

  Brug jojobaolie i håret for at gøre det glattere. Vil du vide mere om virkningerne af de forskellige ingredienser? Vi har samlet informationen til dig

  ...
 • Hårmasker: En ekstra portion pleje

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra portion pleje
  ...

  God hårpleje er ikke tilstrækkeligt uden en hårmaske fyldt med plejende ingredienser. Her får du nogle gode råd til, hvordan du bruger hårmasker, og en forklaring på hvorfor Gliss 4-in-1 Masks er lige præcis det, dit hår har brug for.

  ...
 • Sådan forebygger du spaltede hårspidser

  Stresset hår

  Sådan forebygger du spaltede hårspidser
  ...

  Få mere at vide om årsagen til spaltede spidser, og hvad du stiller op med dem. Vi hjælper dig med at slippe af med spaltede spidser én gang for alle.

  ...
 • Hårtab – sådan undgår du unødig panik

  Stresset hår

  Hårtab – sådan undgår du unødig panik
  ...

  Læs mere om helt almindelige årsager til hårtab og få gode tip fra Schwarzkopf til, hvordan du giver dit hår ekstra omsorg og styrke i hårde perioder

  ...
 • Hårkur og balsam til personlig pleje

  Balsam

  Hårkur og balsam til personlig pleje
  ...

  Shampoo og balsam er ikke nok til alle. De fleste hårtyper har brug for den ekstra pleje en hårkur giver. Læs mere om plejeprodukter til dit hår her

  ...
 • Hårpleje i en fart: Balsamspray

  Balsam

  Hårpleje i en fart: Balsamspray
  ...

  Med det travle liv, vi alle lever i dag, glemmer vi ofte vores hår, fordi vi altid har så travlt. Håret bliver tørt og skadet, det ser trist ud og spidserne spalter. Du har brug for hjælp, og det skal være nu. Svaret? Det tager ikke lang tid at give håret et fugtboost. Det er her en conditioner spray kommer til undsætning.

  ...