Skip to Content

Hårpleje i en fart: Balsamspray

Med det travle liv, vi alle lever i dag, glemmer vi ofte vores hår, fordi vi altid har så travlt. Vi springer besværlige eller tidskrævende rutiner over, fordi det kan være svært at få tid til at give vores hår den opmærksomhed og pleje det har brug for, for at være velplejet. Så selv om håret hungrer efter fugt, er der ikke tid til tidskrævende hårmasker eller hårvask og conditioner i flere trin. Og det ses. Håret bliver tørt og skadet, det ser trist ud og spidserne spalter. Du har brug for hjælp, og det skal være nu. Svaret? Det tager ikke lang tid at give håret et fugtboost. Det er her en conditioner spray kommer til undsætning.

Hårplejesuperhelte

Noget af det bedste ved en conditioner spray er, at den ikke skal vaskes ud af håret – den sprayes ind i håret, og bliver siddende – og på den måde sparer man tid, samtidig med at håret får den pleje, det har brug for. Der er adskillige fordele ved dette vidunderprodukt:

 • Det tilfører håret masser af fugt og beskytter det mod udtørring ved at indkapsle fugten, så dit hår bliver stærkere, glat og blødere. 
 • Det er utrolig velegnet til udredning af håret, idet det indeholder ingredienser, som hjælper med at filtre håret ud og gør det nemmere at rede ud og style, hvilket også giver færre knækkede hår.

Reparerende hårpleje

Ligesom med de fleste andre hårprodukter er det lidt af en jungle at finde de rigtige produkter, da der er så mange at vælge imellem. Det først, du skal gøre, er at finde frem til din hårtype, hvor tørt dit hår er, og hvilken farve det er, så du kan vælge den rigtige conditioner spray til dit hår. Gliss har gjort det nemt for dig ved at udvikle en hel serie af conditioner sprays, som indeholder specielle ingredienser alt efter, hvilken hårtype du har. Læs mere om, hvilken reparerende hårpleje der er bedst til dit hår:

Hvis du har skrøbeligt eller skadet hår, der sender et SOS, er det Gliss Fiber Therapy Bonding Express Conditioner Spray som er din redning. Den er specielt udviklet med omegaplex, og reparerer ødelagte bindinger i hårfibrene for at hjælpe med at styrke hårets struktur indefra og efterlader håret sundt og blødt.

De langhårede piger skal hellere bruge Gliss Supreme Length Express Conditioner Spray. Den er beregnet til pleje af langt hår og indeholder en formel af mikroopbyggende lipider, pæonessens og keratin serum, der har en genopbyggende effekt på skader, beskytter mod spaltede spidser og styrker hårstrukturen.

Til tørt og skadet hår fås Gliss Total Repair Express Repair Conditioner Sprayder indeholder hydrolyseret keratin for at gøre håret blødere og give det mere glans.

Er dit hår meget skadet, kruset eller stresset? Så er Gliss Ultimate Oil Elixir Express Repair Conditioner Spray din genvej til sundere hår. Den reparerende formel indeholder plejende flydende keratin, som styrker hårstrukturen og giver færre knækkede hår. 

Sådan bruges produktet - tre nemme trin

 1. Ryst produktet før brug.
 2. Spray i håndklædetørt hår eller tørt hår.  TIP: Fokusér især på tørre områder og spidserne.
 3. Skal ikke skylles ud. Det er da nemt! TIP: Red nænsomt ud mod spidserne.

Minimal tid, maksimal pleje

En conditioner spray er utrolig god som supplement til din normale hårpleje, eller når dit hår føles meget tørt, da den giver dine lokker et ekstra boost med lidt ekstra TLC. Der er ingen grund til at bebrejde sig selv for at have sprunget serummet eller hårmasken over, fordi du er sent på den om morgenen eller har travlt i weekenden – bare vask, spray og ud ad døren med dig. Dit hår vil takke dig for den.

Relaterede artikler
 • Håroliemagi til tørt hår

  Hårolie

  Håroliemagi til tørt hår
  ...

  Hårolie kan gøre underværker for tørt hår, og giver overbehandlet hår ekstra pleje. Takket være nye formler og ingredienser, er hårolie blevet en rigtig letvægter og kan også bruges til fint hår. Læs mere om, hvad hårolie kan gøre for dit hår, og hvordan den kan bruges til at bekæmpe tørt hår.

  ...
 • Hårpleje til fladt hår

  Beskyt

  Hårpleje til fladt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hvilken harplejeserie passer til din hartype

  Shampoo

  Hvilken harplejeserie passer til din hartype
  ...
 • Tør hovedbund

  Tørt hår

  Tør hovedbund
  ...

  Problemer med tør hovedbund er mere udbredt om vinteren. Efter at have gået til roden af ​​problemet, hjælper vi gerne med nogle tips til hårpleje

  ...
 • Hårprodukter og videnskaben bag

  Hårolie

  Hårprodukter og videnskaben bag
  ...

  Hvordan skal man bruge hårprodukter til styling eller pleje og hvilke mængder skal man bruge af de forskellige produkter? Læs Schwarzkopfs guide her

  ...
 • Sådan plejer du dit blonde hår

  Beskyt

  Sådan plejer du dit blonde hår
  ...
 • Ordbog over hårplejeingredienser

  Beskyt

  Ordbog over hårplejeingredienser
  ...

  Brug jojobaolie i håret for at gøre det glattere. Vil du vide mere om virkningerne af de forskellige ingredienser? Vi har samlet informationen til dig

  ...
 • Hårmasker: En ekstra portion pleje

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra portion pleje
  ...

  God hårpleje er ikke tilstrækkeligt uden en hårmaske fyldt med plejende ingredienser. Her får du nogle gode råd til, hvordan du bruger hårmasker, og en forklaring på hvorfor Gliss 4-in-1 Masks er lige præcis det, dit hår har brug for.

  ...
 • Sådan forebygger du spaltede hårspidser

  Stresset hår

  Sådan forebygger du spaltede hårspidser
  ...

  Få mere at vide om årsagen til spaltede spidser, og hvad du stiller op med dem. Vi hjælper dig med at slippe af med spaltede spidser én gang for alle.

  ...
 • Sundt hår - hjælp til skadet hår

  Stresset hår

  Sundt hår - hjælp til skadet hår
  ...

  Med moderne hårprodukter kan du genoprette dit naturligt sunde hår med øjeblikkelig virkning. Læs vores effektive tips til et glansfuldt og sundt hår

  ...
 • Hårtab – sådan undgår du unødig panik

  Stresset hår

  Hårtab – sådan undgår du unødig panik
  ...

  Læs mere om helt almindelige årsager til hårtab og få gode tip fra Schwarzkopf til, hvordan du giver dit hår ekstra omsorg og styrke i hårde perioder

  ...
 • Hårkur og balsam til personlig pleje

  Balsam

  Hårkur og balsam til personlig pleje
  ...

  Shampoo og balsam er ikke nok til alle. De fleste hårtyper har brug for den ekstra pleje en hårkur giver. Læs mere om plejeprodukter til dit hår her

  ...