Skip to Content

Sådan plejer du dit blonde hår

Hvad er hemmeligheden bag smukt lysblondt hår? Pleje, pleje, pleje.

Under blegningen går produktet ind og åbner hårstrået for at fjerne det naturlige pigment. Hårstrået kan blive slidt og tørt, derfor har du brug for ekstra pleje:

Beology Blue

1. Vælg den rigtige plejende shampoo og balsam

Lysblond er smukt, men også hårdt for dit hår. Dit hår har brug for intens pleje for at forhindre tørhed og manglende glans. Du bør vælge shampoo, balsam og hårkur fra en plejeserie til bleget hår.

2. Brug hårkur en eller to gange om ugen

Farvning af dit hår kan få hårstråene (hårets yderste lag) til at se mere tørre, triste og filtrede ud. I den tilstand kan fugt nemmere trænge ind i håret og gøre det uregerligt. For at styrke håret er der kun én ting at gøre: fugte håret. Brug en hårkur en gang om ugen, og lad den sidde i flere timer eller natten over for at give dit hår den fugt, det har brug for.

Tip: Brug plejeprodukter fra den samme serie og undgå tørt og spaltet hår – produkterne er skabt til at arbejde sammen.

3. Brug balsam, der ikke skal skylles ud, og hårolie til spidserne

Efter hårvask kan du bruge balsam, der ikke skal skylles ud, på de områder af håret, der virkelig har brug for pleje. Det er ofte hårspidserne, der trænger mest. Fint hår har også godt af balsam, der ikke skal skylles ud. Der findes også balsam, der ikke skal skylles ud, som indeholder collagen. Det giver mere fylde til fladt, tyndt hår. Balsam, der ikke skal skylles ud, kan også anvendes på hårrødderne, hvor der er virkelig brug for volumen og fylde.

Hvis du har bleget dit hår anbefaler vi at du jævnligt anvender balsam, der ikke skal skylles ud. Brug balsam til at styrke håret efter brug af plejende shampoo og hårkure for at genskabe hårets glatte struktur.

Tip: føntør håret på laveste varmeindstilling og brug en varmebeskyttende spray, inden du tørrer håret, for at forhindre yderligere hårskader.

Relaterede artikler
 • Håroliemagi til tørt hår

  Hårolie

  Håroliemagi til tørt hår
  ...

  Hårolie kan gøre underværker for tørt hår, og giver overbehandlet hår ekstra pleje. Takket være nye formler og ingredienser, er hårolie blevet en rigtig letvægter og kan også bruges til fint hår. Læs mere om, hvad hårolie kan gøre for dit hår, og hvordan den kan bruges til at bekæmpe tørt hår.

  ...
 • Hårpleje til fladt hår

  Beskyt

  Hårpleje til fladt hår
  ...

  Torrt och platt hår är ett vanligt problem för många och uppstår ofta när håret inte får eller kan behåller tillräckligt med fukt. Detta minskar volymen i hårsvallet och gör att det ser platt, tråkigt och livlöst ut. Men oroa dig inte: det går att lösa och med lite kärlek och vård får du snart ett friskt och spänstigt hårsvall igen.

  ...
 • Hvilken harplejeserie passer til din hartype

  Shampoo

  Hvilken harplejeserie passer til din hartype
  ...
 • Tør hovedbund

  Tørt hår

  Tør hovedbund
  ...

  Problemer med tør hovedbund er mere udbredt om vinteren. Efter at have gået til roden af ​​problemet, hjælper vi gerne med nogle tips til hårpleje

  ...
 • Hårprodukter og videnskaben bag

  Hårolie

  Hårprodukter og videnskaben bag
  ...

  Hvordan skal man bruge hårprodukter til styling eller pleje og hvilke mængder skal man bruge af de forskellige produkter? Læs Schwarzkopfs guide her

  ...
 • Ordbog over hårplejeingredienser

  Beskyt

  Ordbog over hårplejeingredienser
  ...

  Brug jojobaolie i håret for at gøre det glattere. Vil du vide mere om virkningerne af de forskellige ingredienser? Vi har samlet informationen til dig

  ...
 • Hårmasker: En ekstra portion pleje

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra portion pleje
  ...

  God hårpleje er ikke tilstrækkeligt uden en hårmaske fyldt med plejende ingredienser. Her får du nogle gode råd til, hvordan du bruger hårmasker, og en forklaring på hvorfor Gliss 4-in-1 Masks er lige præcis det, dit hår har brug for.

  ...
 • Sådan forebygger du spaltede hårspidser

  Stresset hår

  Sådan forebygger du spaltede hårspidser
  ...

  Få mere at vide om årsagen til spaltede spidser, og hvad du stiller op med dem. Vi hjælper dig med at slippe af med spaltede spidser én gang for alle.

  ...
 • Sundt hår - hjælp til skadet hår

  Stresset hår

  Sundt hår - hjælp til skadet hår
  ...

  Med moderne hårprodukter kan du genoprette dit naturligt sunde hår med øjeblikkelig virkning. Læs vores effektive tips til et glansfuldt og sundt hår

  ...
 • Hårtab – sådan undgår du unødig panik

  Stresset hår

  Hårtab – sådan undgår du unødig panik
  ...

  Læs mere om helt almindelige årsager til hårtab og få gode tip fra Schwarzkopf til, hvordan du giver dit hår ekstra omsorg og styrke i hårde perioder

  ...
 • Hårkur og balsam til personlig pleje

  Balsam

  Hårkur og balsam til personlig pleje
  ...

  Shampoo og balsam er ikke nok til alle. De fleste hårtyper har brug for den ekstra pleje en hårkur giver. Læs mere om plejeprodukter til dit hår her

  ...
 • Hårpleje i en fart: Balsamspray

  Balsam

  Hårpleje i en fart: Balsamspray
  ...

  Med det travle liv, vi alle lever i dag, glemmer vi ofte vores hår, fordi vi altid har så travlt. Håret bliver tørt og skadet, det ser trist ud og spidserne spalter. Du har brug for hjælp, og det skal være nu. Svaret? Det tager ikke lang tid at give håret et fugtboost. Det er her en conditioner spray kommer til undsætning.

  ...