Skip to Content

Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

Blond hår består bogstavelig talt af uendelige nuancer, og mange kvinder foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond eller måske ikke så flatterende ‘leverpostejfarvet’, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Farven, man engang holdt sig langt væk fra, kan nu ses på catwalken og på trendsættende berømtheder fra hele verden – bl.a. Gigi Hadid, Jennifer Aniston og Cara Delevingne. Velkommen til den hotteste nye blonde farve. 

Hvad er det, der er så fedt ved mørkeblond?

Blond-møder-brun farven består af et bredt farvespektrum lige fra honning til sand og mørk ask og giver en naturlig og smuk tone, der er utrolig alsidig og passer til rigtig mange forskellige hudtoner. Det er et godt look at gå efter, hvis man bare lige vil lysne eller pifte sin hårfarve lidt op men ikke har lyst til den helt store blondering – og så er det heller ikke så hårdt ved håret som mange af de mere opsigtsvækkende blonde nuancer. Desuden er farven nem at holde ved lige – det er nemlig ikke nødvendigt at få farvet udgroning særlig tit på grund af de mere diskrete farvekontraster.

Sådan får du det mørkeblonde look

Tricket er, i stedet for en helt ensfarvet nuance, at skabe den bedste mørkeblonde tone med flere forskellige lysere og mørkere nuancer. Uanset om du har mørkere hår, som du gerne vil lysne lidt, eller blond hår som du gerne vil skabe mere spil i, så kan du bruge lysner eller highlights til at skabe præcis den farve, du gerne vil have. 

 1. TIP: Jo mørkere din egen hårfarve er, jo mere skal der arbejdes med farven. Sørg for at bruge en god conditioner, der er specielt lavet til farvet eller bleget hår.
 2. TIP: Brug en lilla shampoo for at undgå gult skær og få den mørkeblonde farve til at se naturlig ud. 

Få looket

Schwarzkopf BLONDE består af en række produkter, der hjælper dig med at få den perfekte mørkeblonde, når du farver hår derhjemme. Blonde L1 Intensive Lightener indeholder en unik formel, der lysner håret helt uden brug af ammoniak og giver en naturlig farve, som er utrolig velegnet til at skabe mørkeblonde nuancer i mellemblond og lysebrunt hår. Blonde M1 Super Highlights indeholder en hætte til striber og applikatorbørste, så du kan opnå mere kreative resultater og lave striber i håret for at få et mere nuanceret look. Gå ind på vores produktside og læs mere om de forventede farveresultater alt efter din hårfarve.

Relaterede artikler
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...

  Vi viser dig, hvordan du kan skjule dine grå hår og få dit hår til at se naturligt ud. Vil du gerne gå til bekendelse i forhold til dine grå hår? Bare rolig, vi har også noget til dig – scroll ned, og se vores gode råd til, hvordan du håndterer dine naturlige grå hår.

  ...
 • LIVE Virtual Try On

  Eksotiske hårfarver

  LIVE Virtual Try On
  ...

  Live Virtual Try On

  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...

  Nu hvor det er blevet nemmere end nogensinde at farve hår derhjemme, og hvor der findes produkter i alle regnbuens farver, er der flere og flere, som tager springet og afprøver de mange forskellige fantasirige hårfarver og hårfarveteknikker. Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlighed på, og du kan skifte farve lige så ofte, du vil uden at det kræver de helt store anstrengelser.

  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...

  Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.

  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...

  I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.

  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...

  Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights.

  ...
 • Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Brunt hår

  Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven
  ...

  Vi har alle sammen prøvet det: Hår ladet med statisk elektricitet, der stritter ud til alle sider og ødelægger dit ellers fænomenale look.

  ...