Skip to Content

Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.

Afblegning bør ikke se billigt ud men snarere se smukt og naturligt ud. Blegning bør derfor ske med omtanke. Blond hår, som ser naturligt ud, ser også smukt ud. Med vores tips kan selv brunetter skifte hårfarve.

Blonderingstips:

Tip 1:

Ønsker du, at dit hår skal se naturligt og sundt ud? Når du bliver lyshåret, bør du overveje din hudtype og hårundertone for at beslutte, om du ønsker, at det skal være et varmt eller koldt look. Blonde Intensive Blondering kits er perfekte, hvis du vil have lysere nuance. Blonde teknologien vil nære dit hår mens det bliver bleget.

Tip 2:

Gør solstrålerne dit hår lidt rødeligt? Hvis det er tilfældet, så bør du fjerne de røde pigmenter først. Ellers kan det resultere i, at dit hår får en lidt gulig tone. Specielle nye blonde farvebehandlinger er udviklet specielt til naturligt rødt hår. Det hjælper med at neturalisere uønskede gule toner. Hvis dit hår har gule toner, så kann du altid rette det op med Blonde Anti-Yellow Spray – ved at spraye håret vil det give en sølv tone eller neutralisere farven.

Tip 3:

Er du allerede blond og ønsker du, at dit hår bliver lidt lysere? Med Blondespray, kan du lysne håret med ½ til 2 toner. Denne løsning er en mild blegning, som gradvist gør dit hår lysere. Sollys og varme fra føntørrer vil styrke effekten af blondespray.

Tip 4:

Hader du synlige udvoksninger og ønsker du ikke at blege håret med jævne mellemrum? Så er Blonette trenden et godt valg. I stedet for at blege hele håret, kan du lave striber i dit brune hår og dermed give håret det ønskede flow af naturlig farvning. Denne teknik minder om Balayage-teknikken, men du kan gøre dette derhjemme, ved brug af Blonde Striber. Blonde Striber er med deres medfølgende applikationshoved eller børste, perfekt til at lave striber i håret.

Ultimate Blonde Resultater Derhjemme

You need to accept cookies to play this video

Relaterede artikler
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...

  Blond hår består af uendelige nuancer, og mange foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Læs alt om den her.

  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...

  Vi viser dig, hvordan du kan skjule dine grå hår og få dit hår til at se naturligt ud. Vil du gerne gå til bekendelse i forhold til dine grå hår? Bare rolig, vi har også noget til dig – scroll ned, og se vores gode råd til, hvordan du håndterer dine naturlige grå hår.

  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...

  Nu hvor det er blevet nemmere end nogensinde at farve hår derhjemme, og hvor der findes produkter i alle regnbuens farver, er der flere og flere, som tager springet og afprøver de mange forskellige fantasirige hårfarver og hårfarveteknikker. Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlighed på, og du kan skifte farve lige så ofte, du vil uden at det kræver de helt store anstrengelser.

  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • LIVE Virtual Try On

  Eksotiske hårfarver

  LIVE Virtual Try On
  ...

  Live Virtual Try On

  ...
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...

  I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.

  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...

  Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights.

  ...
 • Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Brunt hår

  Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven
  ...

  Vi har alle sammen prøvet det: Hår ladet med statisk elektricitet, der stritter ud til alle sider og ødelægger dit ellers fænomenale look.

  ...