Skip to Content

Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du selv kan lave Blonde highlights derhjemme. 

Highlights og hvordan de fungerer

Highlights gør dit hår flere nuancer lysere end din egen hårfarve, og hvis du placerer striberne strategiske steder i dit hår, giver de også fylde og skaber bevægelse og spil i håret. Mørke nuancer kan, særligt efter en lang, trist vinter, ende med se kedelige og livløse ud, hvorimod highlights giver liv og glød til din eksisterende hårfarve. 

Uanset om du er naturlig lysblond og gerne vil friske dit hår lidt op, eller du har mellembrunt hår og drømmer om diskrete striber og spil i håret, hedder løsningen highlights, som giver dig mulighed for at skabe et naturligt, solkysset look, der giver glød til de fleste hudtoner.

@getty images

Nem gør det selv-farvning

Takket være en række nye teknikker og gør det selv-behandlinger er det blevet utrolig nemt og hurtigt at gøre salonerne kunsten efter derhjemme. De brugervenlige pensler og hætter giver dig masser af kreativ frihed, idet du kan vælge præcis hvilke hårlokker, du vil lysne, så du får helt styr på slutresultatet. Brug en pensel til at påføre farven på bredere hårlokker, hvis du vil lave bredere striber, som skaber et mere iøjnefaldende look, eller hvis du vil eksperimentere med balayage-teknikkerne. Hvis du bruger hættemetoden, skal du kun trække nogle få hårlokker ud gennem hullerne i hætten for at skabe et naturligt look med et mere afslappet og sommerligt pift. Og hvis du går efter en mere ensartet hårfarve med maksimal lysning, skal du vælge at lave highlights i hele håret, hvor du trækker hårlokkerne ud gennem størstedelen af hullerne i hætten. 

Uanset hvilke highlights du vælger, så er det meget nemmere end du tror, og du sparer tid (og penge) på at gøre det selv derhjemme. 

@shutterstock

Smukke striber i håret

Husk at selv om dit hår ikke har været i solen, så trænger det stadig til lige så meget pleje, som havde det været udsat for solens UV-stråler. Bleget hår kræver ekstra TLC, så husk at bruge en shampoo og balsam, der er specielt udviklet til lysnet hår, og supplér din hårplejerutine med en plejende leave-in oliekur, som f.eks. Gliss daily Oil Elixir. 

Lav striber i håret derhjemme med Blonde fra Schwarzkopf

You need to accept cookies to play this video

Relaterede artikler
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...

  Blond hår består af uendelige nuancer, og mange foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Læs alt om den her.

  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...

  Vi viser dig, hvordan du kan skjule dine grå hår og få dit hår til at se naturligt ud. Vil du gerne gå til bekendelse i forhold til dine grå hår? Bare rolig, vi har også noget til dig – scroll ned, og se vores gode råd til, hvordan du håndterer dine naturlige grå hår.

  ...
 • LIVE Virtual Try On

  Eksotiske hårfarver

  LIVE Virtual Try On
  ...

  Live Virtual Try On

  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...

  Nu hvor det er blevet nemmere end nogensinde at farve hår derhjemme, og hvor der findes produkter i alle regnbuens farver, er der flere og flere, som tager springet og afprøver de mange forskellige fantasirige hårfarver og hårfarveteknikker. Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlighed på, og du kan skifte farve lige så ofte, du vil uden at det kræver de helt store anstrengelser.

  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...

  Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.

  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...

  I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.

  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Brunt hår

  Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven
  ...

  Vi har alle sammen prøvet det: Hår ladet med statisk elektricitet, der stritter ud til alle sider og ødelægger dit ellers fænomenale look.

  ...