Mørke rødder i blondt hår

Moerke rodder i blondt har banner

Leger du med idéen om at farve dit hår blondt – men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Der er ikke længere nogen grund til at tænke over de mørke rødder! Det hører fortiden til at være bekymret for udgroninger, som engang var et tabu og skulle skjules hurtigst muligt. Du behøver ikke længere skjule dem. Tværtimod er mørke rødder i blondt hår blevet accepteret alle steder - inklusiv til de store galla-arrangementer. Tag et kig på de blonde stjerner i vores galleri, som viser flere versioner af looket. Vi giver dig også stylingtips, der hjælper dig med at få et frækt og velplejet look indtil næste hårfarvning.

Den to-tonede trend har gjort, at de mørke rødder er blevet accepteret i blondt hår. Det er ikke lang tid siden at forskelligartede udgroninger var ilde set. På det tidspunkt skulle udgroningerne dækkes. Det betød også, at mange kvinder måtte farve deres hår ofte. I dag er det gamle tabu derimod blevet starten på et nyt trendy, to-farvet look. Denne ombré hårfarve vil se godt ud i dit hår indtil næste hårfarvning.

Du kan med fordel have en afslappet indstilling til småting såsom mørke rødder. Det nytter ikke noget at sidde fast i gamle regler, da det blot sætter en stopper for kreativiteten!

Mørke rødder i blondt hår: Fra tabu til trend

Kvinder med mørke rødder bliver måske stadig anset som ’rebeller’. Men på den anden side er det modigt at ignorere de gamle forestillinger, som er fyldt med strikse regler som ’mørke rødder i blondt hår må skjules’. Disse personer går ofte sammen om at bryde de mange regler og forestillinger. Det kræver blot en smule tålmodighed. Men tabuer dør. Kvinder med mørkt hår i toppen og blonde hårspidser kan også så småt vinke farvel til de gamle regler. Bløde bølger, strandhår og frække pager (ligesom Cameron Diaz) er særligt egnede til looket med de mørke rødder.

Hvor ofte du dækker dine mørke hårrødder handler (næsten) mere om smag end om behovet for at dække disse udgroninger. Moderne kvinder er nemlig færdige med at gå efter de gængse regler.

Tips til stylingen af mørke rødder i blondt hår

Har vi overbevist dig? Hvis du er klar til at afprøve det tilfældige to-farvede look eller simpelthen bare gerne vil forlænge perioderne mellem dine hårfarvninger, så har vi gode tips til dig.

 1. To-farvet hår ser særligt godt ud kombineret med blødt og bølget hår. Begge dele er casual på den gode måde og det forstærker hinanden.
 2. Mørke rødder i blondt hår ser mere casual end usoigneret ud, så længe at håret er sundt.
 3. De mørke rødder ser bedre ud uden en skarp overgang fra det mørke til lyse hår. Sørg for at overgangen mellem hårfarverne ikke er skarp og tydelig. Bløde, uregelmæssige overgange bidrager til et bedre look.
 4. Uanset om man er usikker på, hvordan man laver en blød, gradvis overgang eller om hvilke produkter, der passer bedst til det avant-garde look, står der altid en Professional Schwarzkopf hårstylist klar til at hjælpe!
 5. Det er selvfølgelig stadig en mulighed at dække mørke rødder med farve. Du kan finde et stort udvalg af sæt til at dække udgroningerne ved skilningen, eller hvor udgroningen ellers er synlig. Det forlænger perioden mellem dine hårfarvninger.
Relaterede artikler
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...
 • Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Brunt hår

  Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven
  ...
 • Highlights i mørkt hår: den ultimative guide

  Brunt hår

  Highlights i mørkt hår: den ultimative guide
  ...