Skip to Content

Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

Gå foråret og sommeren i møde med en palet af pastelfarver! Vil du med på den pastelfarvede bølge. Vil du have pastelfarvet hår uden at farve det permanent, så læs videre om hårtrenden, der hitter til forår og sommer.

Har du også fået øjnene op for den nye trend: pastelfarvet hår? Pastelfarver dominerer ikke kun modebilledet til forår og sommer – pastelfarver boomer også tidens hårtrends. Uanset om du vælger highlights eller at farve hele dit hår – så er pasteller tidens store hårfarvetrend! 

Derfor elsker vi pastelfarver

Derfor elsker vi pastelfarver

De lyse pasteller er perfekte til lyst hår. Lyst hår er den perfekte base til pastelfarver.

Afdæmpede pasteller: Disse lyse farver lægger sig oven på dit hårs naturlige pigment. Det fantastiske ved pasteltrenden er farvernes diskrete finesse. Pastelfarverne er flotte og funktionelle til hverdag, og perfekte til at fyre op for festivallooket.

Pastelfarver er perfekte til både naturligt og farvet blondt hår: De lyse pasteller kommer bedst til deres ret i lyst hår. Med vores pastelfarvede kits kan du selv skabe hårtrenden derhjemme.  Tip: Læs produktbeskrivelsen for at se, om pastelfarven passer til din hårfarve. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tips og tricks til pastelhårfarvning

Tips og tricks til pastelhårfarvning

Pastelfarver er ikke kun feminine, men kan også bruges til at sende et trendy statement. Hvis du gerne vil farve dit hår i en trendy pastelfarve derhjemme, så skal du blot bruge vores hjemmekit og et naturligt eller farvet blondt hår. Resultatet bliver bedst på blondt eller mellemblondt hår. Hvis du har mørkt hår skal du lysne det, inden du kaster dig ud i pastelfarverne. 

Feminin pastelfersken fremhæver mørk hud på smukkeste vis. Romantisk rosa giver et sofistikeret look, og er perfekt med meget lys hud. Sart lilla sender et cool og selvsikkert statement.

Ved hjemmefarvning: Følg altid anvisningerne i den vedlagte brugsvejledning. Tip: Forkæl dit hår med en plejende hårkur før og efter hårfarvningen. Anvend en fugtgivende hårkur 1-2 gange om ugen, og lad den sidde, så de plejende ingredienser trænger ind i håret.

Er du ikke helt parat til at sige farvel til din naturlige hårfarve? Så dyrk hårfarvetrenden på mere diskret vis med pastelfarvede highlights.  Pastelfarvede lokker, der understreger din farverige personlighed!  Du får det smukkeste pastelfarvede resultat, hvis du har blondt eller mellemblondt hår.

En hurtig forvandling: pastelfarvede lokker, som holder til næste hårvask

En hurtig forvandling: pastelfarvede lokker, som holder til næste hårvask

Pastelfarvet hår er perfekt til fashionistas. Nu er det forår og snart sommer – årstider, der er perfekte til lidt ekstra farve 😊. Men måske har du lyst til at prøve en farve, der ikke er permanent?

Pastelfarver, der skylles ud, er en perfekt løsning til alle, der drømmer om lidt farverig forandring! Gå på opdagelse i de mange farver fra serien LIVE, og find den farve, der matcher dit humør og din personlighed.

Det bedste ved pastelfarverne: De er nemme at anvende, og de smukke pasteller holder kun til den næste hårvask. En utraditionel og semi-permanent hårfarve kan være en god løsning, hvis du vil eksperimentere og ikke er helt sikker på farvevalget. LIVE Holoshimmer og LIVE color spray kan måske lokke dig til at afprøve de moderne, intense hårfarver?

Få looket med Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel

Her kan du se de forskellige farveresultater, som du kan skabe med LIVE Purple Punk eller LIVE Shocking Pink.

Før toning med Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel
Før toning med Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel

Sådan skaber du dit eget pastelfarvede look: Bland farvecremen med den medfølgende balsam.

Sådan får du en mørkere farve: Hvis du foretrækker en mørkere farve, skal du blot blande farvecreme med lidt mindre balsam.

Efter: Til venstre LIVE Ultra Brights or Pastel 94 Purple punk, til højre LIVE Ultra Brights or Pastel 93 Shocking Pink. Holder op til 15 hårvaske.
Efter: Til venstre LIVE Ultra Brights or Pastel 94 Purple punk, til højre LIVE Ultra Brights or Pastel 93 Shocking Pink. Holder op til 15 hårvaske.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservicemedarbejdere, der sidder parat til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter til dit hår.

📧 e-mail: schwarzkopf.dk@henkel.com

 ☎  telefon: 80-88 77 05

Relaterede artikler
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...

  Blond hår består af uendelige nuancer, og mange foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Læs alt om den her.

  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...

  Vi viser dig, hvordan du kan skjule dine grå hår og få dit hår til at se naturligt ud. Vil du gerne gå til bekendelse i forhold til dine grå hår? Bare rolig, vi har også noget til dig – scroll ned, og se vores gode råd til, hvordan du håndterer dine naturlige grå hår.

  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...

  Nu hvor det er blevet nemmere end nogensinde at farve hår derhjemme, og hvor der findes produkter i alle regnbuens farver, er der flere og flere, som tager springet og afprøver de mange forskellige fantasirige hårfarver og hårfarveteknikker. Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlighed på, og du kan skifte farve lige så ofte, du vil uden at det kræver de helt store anstrengelser.

  ...
 • LIVE Virtual Try On

  Eksotiske hårfarver

  LIVE Virtual Try On
  ...

  Live Virtual Try On

  ...
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...

  Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.

  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...

  I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.

  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...

  Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights.

  ...
 • Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Brunt hår

  Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven
  ...

  Vi har alle sammen prøvet det: Hår ladet med statisk elektricitet, der stritter ud til alle sider og ødelægger dit ellers fænomenale look.

  ...