Skip to Content

Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

Platinblond er tilbage, og det er en supertrend. Drømmer du også om platinblonde lokker? Så er her alle de ting du skal vide, inden du bliver platinblond:

Kan mit hår blive platinblond efter en blegning?

Vi anbefaler hjemmefarvning til platinblond, når din naturlige hårfarve er lys, håret ikke allerede er farvet og håret er sundt.

Hvor mange niveauer lysere skal jeg vælge?

Selvom vi ofte taler om at 'farve hår', når man skifter til blondt hår, er det faktisk ikke helt korrekt. Blegeprodukter indeholder ikke farve, men blegemidler, som fx hydrogenperoxid. Selvom vi ofte taler om at 'farve hår', når man skifter til blondt hår, er det faktisk ikke helt korrekt. I løbet af denne proces skifter håret farve – fra dets naturlige farve til blondt, gennem adskillige røde, orange og gule stadier.

Du bør derfor spørge dig selv, hvor mange lysningsniveauer, du har brug for, for at få det ønskede resultat. Dette afhænger af din bundfarve (farven på dit hår i dag!). For eksempel kan L101 Silver Blonde bruges fra lysblond til mørkblond og lysne håret op til 8 niveauer og samtidig give en cool blondeffekt.

Hvis din naturlige hårfarve er ikke blond ...

Hvis din naturlige hårfarve er mørkere end mørk blond, skal du måske igennem et par blegerunder, inden du får drømmeresultatet. Husk at pleje dit afblegede hår og give det tid til at komme sig mellem behandlinger.

Hvis du finder ud af, at platinblond ikke lige er dig, men stadig ønsker at være blond.

Her er hele spektret af blegeprodukter til hjemmebrug, som du kan vælge fra, alt efter din bundfarve.

Niveauerne går fra 4-9 blegeniveauer. Følg produktbeskrivelserne og anvisningerne, for at få det ønskede resultat:

Bleaching (lysner dit hår op til 7-9 niveauer):

 • Blonde L1
 • Blonde L1+ 
 • Blonde L1++ 

Highlights (alt efter hvor lyse dine striber skal være - fra 4-6 niveauer):

 • Blonde M1
 • Blonde M2
 • Blonde M3 

Balayage (op til 4 niveauer lysere):

 • Blonde F1

Bleaching & color:

 • Blonde 10.19 Pastel Rosé
 • Blonde 10.21 Vanilla 
 • Blonde L101 Silver Blonde 

Hvis du står i en butik skal du blot finde niveauet forrest på pakken.

Rødderne bliver hurtigt synlige, så farven skal vedligeholdes hver måned. Læs mere om 'Udvoksninger' på indlægssedlen, der følger med produktet.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservicemedarbejdere, der sidder parat til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter til dit hår.

📧 e-mail: schwarzkopf.dk@henkel.com, ☎  telefon: 80-88 77 05

Relaterede artikler
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...

  Blond hår består af uendelige nuancer, og mange foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Læs alt om den her.

  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...

  Vi viser dig, hvordan du kan skjule dine grå hår og få dit hår til at se naturligt ud. Vil du gerne gå til bekendelse i forhold til dine grå hår? Bare rolig, vi har også noget til dig – scroll ned, og se vores gode råd til, hvordan du håndterer dine naturlige grå hår.

  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...

  Nu hvor det er blevet nemmere end nogensinde at farve hår derhjemme, og hvor der findes produkter i alle regnbuens farver, er der flere og flere, som tager springet og afprøver de mange forskellige fantasirige hårfarver og hårfarveteknikker. Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlighed på, og du kan skifte farve lige så ofte, du vil uden at det kræver de helt store anstrengelser.

  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • LIVE Virtual Try On

  Eksotiske hårfarver

  LIVE Virtual Try On
  ...

  Live Virtual Try On

  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...

  Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.

  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...

  I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.

  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...

  Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights.

  ...
 • Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Brunt hår

  Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven
  ...

  Vi har alle sammen prøvet det: Hår ladet med statisk elektricitet, der stritter ud til alle sider og ødelægger dit ellers fænomenale look.

  ...