Skip to Content

Vejledning til hestehale med geometriske elementer

Den populære klassiske hestehale har givet inspiration til endnu en særlig stylingvariation med geometriske detaljer. Vi så denne nye udgave af den helt glatte hestehale på catwalken. Det nye stylingelement består af to brede hårlokker, som går fra panden til den øverste del af baghovedet, hvor de krydser ind over hinanden og ender i hver deres side i nakken. Vi viser dig, hvordan du styler denne meget lavtsiddende hestehale.

Hvis du kigger på den nye hestehalefrisure forfra, kan du ikke umiddelbart se, at der skulle være noget anderledes ved den. Den forreste del af håret er redt helt stramt tilbage, således at det ligger meget tæt på hovedbunden. Frisurens specielle detaljer kan kun ses bagfra, hvor to brede og helt glatte hårlokker krydser ind over hinanden, inden de samles med håret i siden langt nede i nakken. Hårlokkerne, der krydser over hinanden, er et særdeles enkelt stylingelement med en virkelig iøjnefaldende effekt.

Sådan styler du hestehalen med geometriske elementer

Det skal du bruge: 

En fin kam, hårvoks, hårnåle og et tyndt hårelastik.

 1. Fordel en lille mængde hårvoks i dine håndflader, inden du kører dine hænder hen over hele håret. Red herefter dit hår lige tilbage med en fintandet kam.Hvis du har krøllet eller kruset hår, skal du anvende et varmebeskyttende produkt og glatte det hårlok for hårlok med et glattejern.
 2. Del håret i tre; én hårlok i midten lige over panden og to lokker i siden.  
 3. Tag nu fat i hårlokken i midten, og red den igen, inden du deler den i to lokker på toppen af hovedet. Læg den ene af de midterste lokker hen over den anden, og fastgør hårlokken med hårnåle nær hårgrænsen i niveau med øret. Læg herefter den anden af de midterste lokker hen over den første, og fastgør den på samme måde som den første midterlok.  
 4. Nu lægges håret i siderne hen over midterlokkernes fastgjorte ender og hårnålene. Håret fra begge sider skal dække de hårnåle, der holder midterlokkerne på plads. Red håret i siderne og hårspidserne igennem igen, inden du forsigtigt samler alt det løsthængende hår i en hestehale langt nede i nakken.  
 5. Fastgør hestehalen med et hårelastik. Træk en tynd hårlok ud af hestehalen, og sno den omkring hestehalens samling. Fastgør denne tynde lok med skjulte hårnåle.
 6. Anvend til sidst hårspray, så du opnår det nødvendige hold. 

Den lidt anderledes hestehale, der er beskrevet ovenfor, er perfekt til kvinder, som ønsker at tilføje iøjnefaldende elementer til deres hestehalefrisure. Denne udgave af den klassiske hestehale vil virkelig få folk overalt til at vende sig om efter dig! 

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...