Den trendy pjuskede page

Kort og mellemlangt hår klippes ikke i en helt lige længde, når det handler om at skabe den moderne pjuskede page. Stylingen skal med fuldt overlæg give indtrykket af ubekymret nonchalance. Vi viser modeller med denne moderne frisure og kommer med stylingtips.

Må vi have lov til at præsentere dig for den nye sexede pjuskede page? Pagefrisuren er sexet, nem at style og nem at holde. Modeller er vilde med at blive set med den pjuskede page. Mario Testino skabte de helt rigtige rammer for Schwarzkopf til fremvisning af de mange smukke sider af den pjuskede page. Selv stjerner som Michelle Williams er villige til at ofre deres lange hår og kaste sig ud i det pjuskede look. 

Forestil dig havets brusende bølgetoppe, når du styler din pjuskede page. Frisuren med ulige spidser er nem at style, da den ikke er baseret på lige linjer. Pjuskede frisurer og etageklippede frisurer med et mere tilfældigt look egner sig specielt godt til kort og mellemlangt hår. For at gøre sig fortjent til titlen som "den mest trendy frisure i 2015" skal den pjuskede page også være moderigtig – den skal altså have kant, men også kunne bruges til hverdag. Vi synes, at den pjuskede page har det hele.

Essensen af en hvilken som helst pjusket frisure er, at den har en frækhed og friskhed over sig, hvilket hænger sammen med den ulige klipning af etager eller det dækkende hårlag og den nonchalante styling. De ulige længder er med til at give indtrykket af bevægelse. Klipningen egner sig særligt godt til kort hår (pjuskede alfefrisurer) eller mellemlangt hår (pjuskede pagefrisurer). Pjuskede frisurer klæder de fleste kvinder. Klippeteknikken giver smalle ansigter mere udtryk og fremhæver runde ansigters konturer. 

Styling af pjusket page

Fylde og struktur er de vigtigste aspekter af en pjusket page. Anvend hårvoks til at fremhæve hårlokker i forskellige længder. Fordel en mængde hårvoks på størrelse med en hasselnød mellem dine hænder, og arbejd voksen ind i det dækkende hårlag. Idéen er at rode så meget som muligt i dit hår. Det er med til at skabe det "tilfældige" look. Du kan også vælge at fremhæve dele af håret med et glattejern. Som et sidste touch kan du anvende saltvandsspray i hårspidserne for at opnå mere tekstur. Tip: Bevar så meget fylde som overhovedet muligt ved at bruge en shampoo, der ikke får dit hår til at virke tungt.

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...