Hverdagsfrisurer til langt hår

Langt Rapunzel-hår kan se fuldstændig fantastisk ud, men at holde det og style det er ikke altid helt nemt. Selv om det kan være sjovt og kreativt at style langt hår, drømmer de fleste af os nok om en hurtig løsning for at få styr på lokkerne uden at skulle bruge for meget tid foran spejlet. Vi viser dig vejen til hurtige og nemme frisurer, der både sparer dig tid OG får dig til at se super godt ud og føle dig godt tilpas. 

En af de væsentligste fordele ved langt hår er, at det er alsidigt og giver mulighed for at eksperimentere med at skabe forskellige looks. Uanset om du har brug for en hurtig løsning, så du ikke får håret i øjnene, eller du drømmer om noget mere sat, så kan du bruge vores hverdagsfrisurer til at få folk til at vende sig om efter dig. Her viser vi dig vores frisuretips, der får dit hår til at se sundere ud og gør din hverdagsstyling nemmere.

Den klassiske knold

Den klassiske knold er ideel til dårlige hårdage til arbejde eller fritid. Selv om vi alle har vores take på denne klassiske frisure, så viser vi dig her nogle af vores hurtige og enkle tip:

 1. Red håret til en glat, høj hestehale, og saml håret tilpas stramt til, at det bliver, hvor det skal.
 2. Anvend lidt got2b 2sexy Volumizing Hairspray for at holde håret på plads.
 3. Brug en hårelastik til at samle din hestehale. 
 4. Vikl håret stramt rundt om hårelastikken. 
 5. Fastgør enden af hestehalen med hårnåle, og giv frisuren en gang hårspray for at holde det hele på plads.

Bløde bølger

Bløde beach waves er både en nem måde at skabe hurtig sommerstemning og et uimodståeligt look med masser af volumen i fladt hår. Det er super nemt og kræver ingen stylingredskaber. Sådan gør du:

 1. Vask og håndklædetør håret, og spray lidt got2b 2sexy Volumizing mousse i i håret for at give det ekstra fylde.
 2. Føntør håret, indtil det er næsten men ikke helt tørt.
 3. Lav en midterskilning, og del håret op i to lige store sektioner.
 4. Tag en sektion, og saml håret højt og stramt, samtidig med at du vikler håret rundt til en knold. Fastgør med hårnåle. Gentag i den anden side. 
 5. Lad dit hår sidde i de to knolde, så længe du kan – helst et par timer, hvis du har tid til det. TIP: du kan også gøre det, før du går i seng for at opnå endnu mere bølgeeffekt.  
 6. Fjern hårnålene, og brug dine fingre til at rede håret ud.  TIP: Brug lidt got2b Extra Volume Dry Shampoo for endnu bedre resultater og mere volumen!

Frisurer i en fart: Hårklemme frisurer

Hårklemme til opsat frisure

Den mere moderne version af de klassiske frisurer i en fart er hårklemme opsætningen. Frisuren, der har fået et comeback fra 90'erne, kræver ingen nærmere introduktion, men her viser vi dig et par tips til at sikre, at opsætningen bliver siddende og ser godt ud:

 1. Saml dit hår, som hvis du skulle lave en hestehale, og start med at vikle håret, samtidig med at du holder det strakt ud, indtil du når ud i spidsen.
 2. Samtidig med at du holder det viklede hår, samler du spidserne i højre side, og skjuler dem i venstre side. 
 3. Tag din hårklemme, og sæt den fast i håret for at holde det på plads. Hvis du har nogle ekstra lange hårlokker, kan du bare åbne hårklemmen lidt, og stikke spidserne ind.
 4. Har du problemer med viltre babylokker omkring ansigtet? Påfør lidt got2b Beach Matt Matte Paste på de viltre hårstrå, og style det til glat frisure.

Hårklemme til semi-opsat frisure

Vi er vilde med alsidigt stylingtilbehør, der får dit hår til at se velplejet og stilfuldt ud i løbet af få minutter! Tag din hårklemme, og lave en midterskilning, og træk den øverste del af håret lige tilbage – og det var det! Afhængigt af hvilken hårklemme du vælger, kan du skabe alt lige fra et afslappet hverdagslook til et fancy middagslook. Hold frisuren på plads med lidt hårspray, så du er sikker på at den holder hele aftenen. 

Arbejdet værd

Nogle gange er det som om, langt hår kræver meget vedligeholdelse, og man kan ofte være fristet til at få det klippet af. Men med bare en lille smule pleje kommer man langt, og resultaterne er det hele værd. Sørg for at bruge den rette shampoo og balsam, der passer til dit hår, uanset om du har fladt og livløst hår, spaltede spidser eller tørt og ødelagt hår. Invester i en god hårbørste, og giv dit hår en god fugtgivende kur et par gange om ugen med produkter som f.eks. Gliss 4-in-1 Performance Treats, der er designet til lige præcis dine hårproblemer. 

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...