Skip to Content

Hverdagsfrisurer til langt hår

Langt Rapunzel-hår kan se fuldstændig fantastisk ud, men at holde det og style det er ikke altid helt nemt. Selv om det kan være sjovt og kreativt at style langt hår, drømmer de fleste af os nok om en hurtig løsning for at få styr på lokkerne uden at skulle bruge for meget tid foran spejlet. Vi viser dig vejen til hurtige og nemme frisurer, der både sparer dig tid OG får dig til at se super godt ud og føle dig godt tilpas. 

En af de væsentligste fordele ved langt hår er, at det er alsidigt og giver mulighed for at eksperimentere med at skabe forskellige looks. Uanset om du har brug for en hurtig løsning, så du ikke får håret i øjnene, eller du drømmer om noget mere sat, så kan du bruge vores hverdagsfrisurer til at få folk til at vende sig om efter dig. Her viser vi dig vores frisuretips, der får dit hår til at se sundere ud og gør din hverdagsstyling nemmere.

Den klassiske knold

Den klassiske knold er ideel til dårlige hårdage til arbejde eller fritid. Selv om vi alle har vores take på denne klassiske frisure, så viser vi dig her nogle af vores hurtige og enkle tip:

 1. Red håret til en glat, høj hestehale, og saml håret tilpas stramt til, at det bliver, hvor det skal.
 2. Anvend lidt got2b 2sexy Volumizing Hairspray for at holde håret på plads.
 3. Brug en hårelastik til at samle din hestehale. 
 4. Vikl håret stramt rundt om hårelastikken. 
 5. Fastgør enden af hestehalen med hårnåle, og giv frisuren en gang hårspray for at holde det hele på plads.

Bløde bølger

Bløde beach waves er både en nem måde at skabe hurtig sommerstemning og et uimodståeligt look med masser af volumen i fladt hår. Det er super nemt og kræver ingen stylingredskaber. Sådan gør du:

 1. Vask og håndklædetør håret, og spray lidt got2b 2sexy Volumizing mousse i i håret for at give det ekstra fylde.
 2. Føntør håret, indtil det er næsten men ikke helt tørt.
 3. Lav en midterskilning, og del håret op i to lige store sektioner.
 4. Tag en sektion, og saml håret højt og stramt, samtidig med at du vikler håret rundt til en knold. Fastgør med hårnåle. Gentag i den anden side. 
 5. Lad dit hår sidde i de to knolde, så længe du kan – helst et par timer, hvis du har tid til det. TIP: du kan også gøre det, før du går i seng for at opnå endnu mere bølgeeffekt.  
 6. Fjern hårnålene, og brug dine fingre til at rede håret ud.  TIP: Brug lidt got2b Extra Volume Dry Shampoo for endnu bedre resultater og mere volumen!

Frisurer i en fart: Hårklemme frisurer

Hårklemme til opsat frisure

Den mere moderne version af de klassiske frisurer i en fart er hårklemme opsætningen. Frisuren, der har fået et comeback fra 90'erne, kræver ingen nærmere introduktion, men her viser vi dig et par tips til at sikre, at opsætningen bliver siddende og ser godt ud:

 1. Saml dit hår, som hvis du skulle lave en hestehale, og start med at vikle håret, samtidig med at du holder det strakt ud, indtil du når ud i spidsen.
 2. Samtidig med at du holder det viklede hår, samler du spidserne i højre side, og skjuler dem i venstre side. 
 3. Tag din hårklemme, og sæt den fast i håret for at holde det på plads. Hvis du har nogle ekstra lange hårlokker, kan du bare åbne hårklemmen lidt, og stikke spidserne ind.
 4. Har du problemer med viltre babylokker omkring ansigtet? Påfør lidt got2b Beach Matt Matte Paste på de viltre hårstrå, og style det til glat frisure.

Hårklemme til semi-opsat frisure

Vi er vilde med alsidigt stylingtilbehør, der får dit hår til at se velplejet og stilfuldt ud i løbet af få minutter! Tag din hårklemme, og lave en midterskilning, og træk den øverste del af håret lige tilbage – og det var det! Afhængigt af hvilken hårklemme du vælger, kan du skabe alt lige fra et afslappet hverdagslook til et fancy middagslook. Hold frisuren på plads med lidt hårspray, så du er sikker på at den holder hele aftenen. 

Arbejdet værd

Nogle gange er det som om, langt hår kræver meget vedligeholdelse, og man kan ofte være fristet til at få det klippet af. Men med bare en lille smule pleje kommer man langt, og resultaterne er det hele værd. Sørg for at bruge den rette shampoo og balsam, der passer til dit hår, uanset om du har fladt og livløst hår, spaltede spidser eller tørt og ødelagt hår. Invester i en god hårbørste, og giv dit hår en god fugtgivende kur et par gange om ugen med produkter som f.eks. Gliss 4-in-1 Performance Treats, der er designet til lige præcis dine hårproblemer. 

Relaterede artikler
 • Opsat hår – lav en fransk twist

  Håropsætninger

  Opsat hår – lav en fransk twist
  ...

  Du behøver ikke være stylingekspert eller frisør for at lave flotte frisurer med opsat hår. Se, hvordan du nemt og hurtigt laver et fransk twist

  ...
 • Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

  Tips og tricks

  Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!
  ...

  Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

  ...
 • Flettede frisurer til kort hår

  Flettet hår

  Flettede frisurer til kort hår
  ...

  Der findes en myte om, at de meget trendy fletninger kun fungerer i langt hår. Vores top fem er dog et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer.

  ...
 • Hurtige hårstyles

  Halvlangt hår

  Hurtige hårstyles
  ...

  Hvem kender ikke morgener på farten? Få inspiration og tips til, hvordan du styler dit hår i en fart, så du kan komme hurtigere ud af døren

  ...
 • Frisurer til skulderlangt hår

  Halvlangt hår

  Frisurer til skulderlangt hår
  ...

  Varken långt eller kort utan mittemellan – mellanlångt är inne igen! Här följer de bästa och trendigaste stilarna för mellanlångt hår.

  ...
 • Frisurer med håret til siden

  Halvlangt hår

  Frisurer med håret til siden
  ...

  Kvinder elsker at skabe forførende frisurer. At lade håret falde ned over den ene skulder er en særlig nem måde at skabe et feminint look på.

  ...
 • Frisure - forførende hårstyles

  Glat

  Frisure - forførende hårstyles
  ...

  Sæt dit hår i en frisure der med garanti vil få din udkårne til at kigge en ekstra gang. Se vores trin for trin guide til de mest forførende frisurer

  ...
 • Brudefrisure efter din smag og stil

  Håropsætninger

  Brudefrisure efter din smag og stil
  ...

  Find den smukkeste brudefrisure, som fremhæver dine bedste træk. Lad vores billeder af trendy brudefrisurer være inspirationen til dit drømmebryllup

  ...
 • Hestehale

  Håropsætninger

  Hestehale
  ...

  Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler.

  ...
 • Klassisk hestehale

  Håropsætninger

  Klassisk hestehale
  ...

  Klassisk er det samme som kedeligt! Nej, ikke når det gælder klassiske frisurer. Hestehale er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår

  ...
 • Strandfrisurer

  Håropsætninger

  Strandfrisurer
  ...

  Vi viser dig, hvordan du styler bølget hår og fire andre frisurer, der passer perfekt til sommerferien og solbeskinnet sjov på stranden.

  ...
 • Hårstyles til sportsudøvere

  Håropsætninger

  Hårstyles til sportsudøvere
  ...

  Ingen behøver at vinde en frisurekonkurrence på vej til fitnesscentret eller sportsarenaen. Men vi kan godt lide at føle os godt tilpas hele tiden. Vi viser dig frisurer til atleter, der står til selv dine mest udfordrende aktiviteter og stadig ser fantastisk ud

  ...