Frisurer til skulderlangt hår

 

Er du på udkig efter en diskret ændring af din stil? Har du brug for en frisure, som ikke tager hele morgenen at style? Det, du søger, er skulderlangt hår. Skulderlangt hår er tilbage som en alsidig mulighed for alle, der ønsker at prøve noget nyt, og det er her for at blive. Læs videre for at finde ud af alt, hvad der er at vide, før du booker din tid hos frisøren.

Langt eller kort? Vælg en frisure midt imellem. Trendsettere har skulderlangt hår igen. Etageklip eller lige over klip - når du har valgt det halvlange look, afhænger valget af stil mest af din hårtype. Fint hår eller tykt hår, vi skal nok hjælpe dig med, hvilken stil, du skal vælge. efter hårtyp. Fint eller kraftigt hår: vi berättar vilken stil du bör satsa på. 

Skulderlængde ved tykt hår

Hvis du har tykt hår, er det altid godt at se efter en klipning, der giver dit look lethed. Prøv med en moderigtig etageklipning eller et langt pandehår. Lokker i forskellig længde vil få dit hår til at føles tusind gange lettere, og du undgår et massivt look. Denne klipning egner sig især godt til krøller, da etagerne vil få dit hår til at virke ekstra sundt og livligt. 

Skulderlængde med tyndt hår

null

Er du bange for, at dit tynde hår vil virke endnu fladere med kortere lokker? Der er ingen grund til bekymring - vælg en geometrisk klipning eller en klipning uden etager. Ved at klippe alt håret i ens længde, vil det skulderlange look faktisk få dit hår til at se tykkere og mere struktureret ud. Skulderlangt hår giver også et stort spillerum for styling, f.eks. at eksperimentere med pandehår. Du skal bare undgå spidser, der klippes i vifteform, eller længder med stærk udtynding. Styling tip: Tilføj fald for at skabe mere fylde, og fasthold dem med en god hårspray!

Populære styles til skulderlangt hår

null

The Wob eller det bølgede pagehår 

 

Det, der er så fedt ved den skulderlange frisure, er dens alsidighed - uanset om dit hår er tykt eller tyndt kan du style denne halvlange klipning i en moderigtig wob (bølget pagehår), der ser ud som om, du har klippet håret kortere. Så på de dage, hvor du ikke er i humør til skulderlangt hår, kan du bare ændre din stil ved at tilføje et par strammere fald. Krøller trækker dit hår langt nok op til, at du kan have hår i længde med kæbekanten til en forandring.

 

The Angled Cut 

 

En frisure, der er klippet i vinkler, kan lyde vovet, men den kan tilpasses efter din smag. Føler du dig vovet - så gå efter en synlig forskel i længde, hvor dine forreste spidser er tydeligt længere. Er du på udkig efter en diskret ændring? En let hældning kan være lige det, der skal til - det vil give dit look en smuk struktur uden at være påfaldende. 

null

Med lidt Got2b Volumaniac hårspray, så er du klar!

The Layered Cut eller etageklippet hår

 

Der er så meget, du kan gøre med etager! De kan få ekstremt krøllet hår til at virke mindre omfangsrigt eller skabe et let, struktureret look, når det klippes med udtyndede hårlokker. Mulighederne for styling er desuden uendelige - fra vifteformede lag, der er ekstra skinnende, til klassiske krøller, der indrammer dit ansigt endnu bedre. Du skal bare sørge for at fastholde dit look med lidt hårspray, så er du klar!