Styling | Halvlangt hår

Hårstyles på farten: De hurtigste styles, du kan finde

Du har trykket på snoozeknappen en gang for meget, og mens du hastigt drikker din morgenkaffe eller te skal du træffe hurtige beslutninger om det, du skal have på, og hvordan du skal se ud i dag. Opsummerer det dine hektiske morgener? Du bruger sikkert ikke en masse tid på at style dit hår. Derfor vil vi gerne vise dig, hvordan du hurtigt styler dit lange, mellemlange eller korte hår. Hvis dit hår skal friskes op efter en lang nat, har vi også et par tips til det. Parat? Go!

Bevæger du dig meget i søvne? Hvis du gør, har du sikkert oplevet det nødstedte morgenhår med totter, der stritter ud alle vegne. Det sker især med korthårsfrisurer og mellemlangt hår. En meget effektiv løsning er et komme lidt føntørringsspray i håret og børste kort hår imod vokseretningen. Det vil give dit hår formen tilbage. Fire store velcro-curlere eller varmecurlere hjælper, hvis dit hår når mindst til hagen. Tag tykke sektioner af det øverste hårlag, rul dem op og giv dem så en kort omgang varm luft med føntørreren. Lad så det oprullede hår køle af, mens du gør noget andet, som for eksempel at lægge makeup.

For de natteaktive med langt hår er det en god ide at samle håret i en hestehale højt oppe på hovedet før sengetid (men den må ikke være for stram). Nu kan du sove roligt, mens håret makker ret. Vi foreslår, at du bruger en lille silkebandana og samler håret i en løs hestehale i stedet for at stramme det op med en scrunchy (elastik med stof rundt om) eller en blød hårelastik. Det forhindrer grimme trykmærker.

Ni lynhurtige stylingløsninger