1500x564_ponytail-with-scarf
Styling | Håropsætninger

Hestehaler med stil

Vil du gerne finde en ny frisure, som er praktisk, men ikke kedelig og giver plads til lidt kreativ styling? Kig på vores parade af hestehaler. Måske får du lyst til at prøve et cool look eller to?

Når du samler dit lange hår i en hestehale, har du lynhurtigt ordnet håret og holdt det væk fra ansigtet, mens du arbejder, slapper af eller dyrker din foretrukne sport. Ud over at være praktisk er hestehalen god stil.

Vær med i hestehalernes fest

Hestehaler er ikke bare en nødløsning til dårligt-hår-dage, men en ægte frisureklassiker med talløse stylingmuligheder. Der er en hestehale til alle lejligheder fra forretningsmøder, arbejde, shopping og fester til store begivenheder som bryllupper. De mange forskellige hestehalefrisurer er både nemme at lave og ser godt ud. Det er ikke så mærkeligt, at kvinder tager hestehalen til sig, som en vigtig del af deres arsenal af favorit frisurer.

Hvad er din yndlingsfrisure med hestehale?

Det bringer individualisten frem i både kvinder, mænd og hårstylister at style hestehaler. Hestehaler sidder oppe på issen eller lavt i nakken, falder lige tilbage eller over den ene skulder, passer til hårsmykker og overrasker med satinbånd, fjer eller læderremme. Hestehaler passer lige godt til midterskilning og sideskilning, glat, blankt hår, bølger og legende krøller. Og så kan hestehalen flettes, snos og drejes. Jo længere hestehalen er, jo flere stylingvariationer er der.

Er du allerede overbevist, eller har du altid elsket den kreative og frække hestehale? Husk at tjekke vores hestehalegalleri nedenfor. Det kan inspirere dig til at prøve en ny hestehalefrisure.

I videoen demonstrerer Armin Morbach, ledende hårstylist hos Schwarzkopf, hvordan fint hår kan touperes til en utrolig hestehale.

Hestehalefrisurer og stylingtips