Hårbånd, hårbøjler og hårspænder – hårpynt der kan pifte enhver frisure op!

Med en minimal indsats og det rigtige udstyr, kan du hurtigt opgradere dit look. Vi viser dig nedenfor fem af vores favoritter samt hvilke frisurer de passer til.

 

Drømmer du om at opdatere dit look? Med accessories er det nemt at pifte hverdagens frisurer op.  Hvad enten du går efter et romantisk, cool eller et elegant look, så er håraccessories en af sæsonens største trends. Den gyldne regel: Dit hår skal falde så naturligt som muligt, og dermed ikke se alt for stylet ud – da du ellers risikerer at ende med et meget piget look.

 

Tip: Lad håret lufttørre eller føntør med hovedet nedad. Brug tørshampoo og få et øjeblikkeligt volume boost. Eksperimenter derefter med hårspænder i farvet plast for at skabe et muntert udtryk, eller gå efter et i metal for et mere glamourøst look. Læs mere om de fem hotteste håraccessories nedenfor, find ud af hvordan du kan inkorporere dem i din hår rutine.

1. Hårspænder

600x800_hair_clip_triangular_shape

Smukke spænder er en af vores favoritter. De er både flotte og funktionelle. Spænder findes i alle afskygninger og kan blandt andet sætte fokus på en høj knold. Sæt spændet om din knold, og skub stiften igennem håret for at holde spændet på plads. Ved hjælp af forskellige type af hårdspænder, kan du opnå forskellige looks f.eks. med et geometrisk hårspænde, som udstråler minimalisme. De geometriske hårspænder er supermoderne og kan bruges af alle, uanset hårtype og hårlængde. Hårspænder er, udover at være smukke, geniale til at få håret væk fra ansigtet og til at holde frisuren på plads –  du kan fx bruge hårspænder til at få pandehåret væk fra dit ansigt. 

 

ChignonsZeichenfläche2

Og glem ikke hårstylistens hemmelige våben: hårnåle. Hårnåle bruges med den bølgede side mod hovedbunden. De fås i forskellige farver, men du kan også lakere hårnålene med neglelak, som matcher netop din hårfarve.

 

 

2. Vi elsker Scrunchies!

null

Modebilledet bugner af scrunchies i forskellige farver og materialer. Scrunchies er en nem accessoires, som lige giver det sidste touch til dit hverdags outfit.

one dam image
Hårbåndet ses på både catwalken, den røde løber og på modeller, stjerner og influencers. Derudover findes de også i mange forskellige versioner så som silke, satin og fløjl. Alverdens hårbånd dominerer tidens modebillede, men du behøver ikke at investere i nye accessoires. Du kan bruge dit tørklæde som et farverigt hårbånd, og eventuelt sætte det fast med et par hårnåle. Tip: Et hårbånd er en smuk og stilfuld opgradering til den klassiske knold og hestehale.

3. Smukke hårbøjler

null

Hårbøjler er tilbage i modebilledet! Hårbøjlen er både flot og funktionel. Den kan redde en dårlig hårdag eller give dit look et elegant løft.

Stjernelooket: En hårbøjle i velour, som giver dit løse hår et elegant løft. Stylingtip: I stedet for at skubbe håret tilbage med hårbøjlen, så lav en midterskilning og sæt derefter hårbøjlen på. Brede hårbøjler i fløjl og satin med perler er dominerende i tidens hårtrend. Uanset om den er enkel eller dekoreret med sten, pels, perler eller blomster, har hårbøjlen indtaget modebilledet.

4. Perler, blonder og broderier

450x600_bridal_hairstyle_with_veil

Perler er både smukke og klassiske i brudehåret. Perlespænderne kan samtidig bruges til at holde frisuren på plads.

Et godt tip til tykt hår: brug en pyntekam med perler, broderi eller lignende. Foretrækker du løst og naturligt hår  – eller har du kort hår? Så kan du stadig pifte dit look op med et perlespænde. Uanset om du har langt eller kort hår og er til det rå, det romantiske eller det underspillede, så kan du få hårpynt, der opgraderer dit look. 

5. Blomsterkrans

600x800_woman-with-hair-down-and-flower-crown

Blomsterkransen er en storfavorit og et stilfuldt alternativ til de mere klassiske håraccessories.  Har du langt og tykt hår kan du vælge større blomster, og hvis du har kort hår bør du gå efter en mere diskret blomsterkrans.

En knold – mange muligheder!

Opdag:

Lignende artikler