Skip to Content

De bedste hårfarve tendenser i 2021

De bedste hårfarve tendenser i 2021

Har du planer om at skifte stil i 2021? En helt ny hårfarve kan skabe underværker – den kan forandre dit humør og dit udseende. Og hvilket tidspunkt er bedre til at gå efter forandring end starten på et nyt år? I denne artikel vil vi gennemgå nogle af vores favoritter blandt hårfarver til 2021 og give vores bedste tips til at opnå dem.

I 2020 så man en masse eksperimenter med hårfarver fra Billie Eilishs grønne hårrødder til Dua Lipas hår, der var blond i toppen og mørkt i bunden – og selvfølgelig den vildt populære tendens med candyfloss-pink, som vi så på en del berømtheder som f.eks. Madonna, Julianne Hough og Taylor Swift. Det, at vi var mere derhjemme, gav tid til sjove eksperimenter - et skift i retning af mere naturlige lokker blev også ¨mere populært Det er det, vi vil se mere af i 2021, efterhånden som vi vender tilbage til dagligdagen. Fra mørkeblond til kanelbrunt, farverne i 2021 handler om nem vedligeholdelse og endimensionalitet. 

Mørkeblond

Mørkeblond har været en stærk favorit gennem hele 2020 og fortsætter sin popularitet ind i 2021. Denne nuance er en lidt mørkere version af den gennemsnitlige blonde farve og er især velegnet til den, der søger et mere naturligt udseende. For de af jer, der er trætte af hele tiden at skulle farve håret for at holde trit med udgroninger, er mørkeblond den perfekte farve, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Og det bedste er, at det er en stil, der hører til de nemmeste at opn¨å derhjemme - prøv Natural & Easy Satin Dark Blonde eller Natural & Easy Opal Medium Ashblond for et naturligt resultat.

Vores tip: Kontroller farvekortet, så du er sikker på, at du får det bedst mulige resultat - farvekortene kan findes på hvert produkt og på vores hjemmeside. 

Endimensional

Vi er stadig ikke klar til at give slip på balayage og babylights, som har været vores favoritter gennem lang tid, vil vi i 2021 også se et comeback af endimensionelle farver. Uanset om det er sort, blond, brunt eller rødt, handler det endimensionale udseende om at holde sig til én farve fra rod til spids - og det kan være lige så dramatisk eller subtilt, som du ønsker. Ved at holde sig til én farve får man et skinnende og frisk udseende, som også gør det nemt at friske håret op derhjemme.

Vores tip: Hvis du er bange for at gå all in med en dristig endimensional farve, skal du vælge en, der er tæt på din naturlige nuance. På denne måde vil du med garanti ende med et resultat, der matcher din hudtone og som et ekstra plus kræver mindre opfriskning. 

Kobberrød

Det er ganske vist en endimensional farve, men vi må bare diskutere den nye tendens med kobberrød! Farven præsenteres på flotteste vis af skuespilleren Zendaya, der har bragt stilen til live igen, og vi er både overraskede og begejstrede for at se farven vende tilbage. Personer med lysebrunt til mellembrunt, ufarvet hår kan endda opnå dette udseende uden blegning - naturligvis afhængigt af hvor lys du ønsker din kobbernuance. Dette skyldes, at de røde undertoner i visse mørke hårfarver er nok til at understøtte røde nuancer, uden at håret skal lysnes først. 

Vores tip: Røde nuancer er tilbøjelige til at falme hurtigere, hvilket gør det ekstra vigtigt både at friske op ofte og bruge produkter, der er beregnet til farvet hår. Sortimenter som Gliss Color Protect & Shine er gode muligheder, der indeholder alt, hvad dit hår har brug for: Shampoo, conditioner og hårkure, der er skræddersyet til farvet hårs behov. 

Et naturligt udseende

I en tid, hvor vi alle sammen har brugt mere tid derhjemme og ladet håret gro ud, er vi også kommet til at sætte mere pris på vores naturlige hår end nogensinde før. Det har ført til en tendens med naturlige farver som f.eks. mellembrunt, kanelbrunt og sandfarvede nuancer. Disse farver kræver ikke meget vedligeholdelse , så de er nemme at opnå derhjemme. Dem, der ønsker at matche deres brune hår, kan prøve Natural & Easy Nude Light Brown eller Mokka Chocolate Brown. Til blond hår kan man forsøge sig med Natural & Easy Satin Dark.

Vores tip: Hvis du ønsker at matche din naturlige hårfarve, skal du lade håret gro lidt længere ud, så du kan se, hvilken hårfarve, du faktisk arbejder med. Det kan være en udfordring, da din originale hårfarve, afhængigt af dit farvede hår, kan se mørkere eller lysere ud i kontrast. For at undgå uønskede kontraster mellem dine hårrødder og den nuance, du har valgt, skal du sørge for at farve hele håret fra rod til spids for at opnå et endimensionalt resultat.

Farv håret derhjemme, med Natural & Easy fra Schwarzkopf

You need to accept cookies to play this video

Relaterede artikler
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...

  Blond hår består af uendelige nuancer, og mange foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Læs alt om den her.

  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...

  Vi viser dig, hvordan du kan skjule dine grå hår og få dit hår til at se naturligt ud. Vil du gerne gå til bekendelse i forhold til dine grå hår? Bare rolig, vi har også noget til dig – scroll ned, og se vores gode råd til, hvordan du håndterer dine naturlige grå hår.

  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...

  Nu hvor det er blevet nemmere end nogensinde at farve hår derhjemme, og hvor der findes produkter i alle regnbuens farver, er der flere og flere, som tager springet og afprøver de mange forskellige fantasirige hårfarver og hårfarveteknikker. Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlighed på, og du kan skifte farve lige så ofte, du vil uden at det kræver de helt store anstrengelser.

  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • LIVE Virtual Try On

  Eksotiske hårfarver

  LIVE Virtual Try On
  ...

  Live Virtual Try On

  ...
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...

  Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.

  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...

  I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.

  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...

  Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights.

  ...