Hårfarve | Blond hår

Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du selv kan lave Blonde highlights derhjemme. 

Highlights og hvordan de fungerer

null

@getty images

Highlights gør dit hår flere nuancer lysere end din egen hårfarve, og hvis du placerer striberne strategiske steder i dit hår, giver de også fylde og skaber bevægelse og spil i håret. Mørke nuancer kan, særligt efter en lang, trist vinter, ende med se kedelige og livløse ud, hvorimod highlights giver liv og glød til din eksisterende hårfarve. 

 

Uanset om du er naturlig lysblond og gerne vil friske dit hår lidt op, eller du har mellembrunt hår og drømmer om diskrete striber og spil i håret, hedder løsningen highlights, som giver dig mulighed for at skabe et naturligt, solkysset look, der giver glød til de fleste hudtoner.

Nem gør det selv-farvning

null

@shutterstock

Takket være en række nye teknikker og gør det selv-behandlinger er det blevet utrolig nemt og hurtigt at gøre salonerne kunsten efter derhjemme. De brugervenlige pensler og hætter giver dig masser af kreativ frihed, idet du kan vælge præcis hvilke hårlokker, du vil lysne, så du får helt styr på slutresultatet. Brug en pensel til at påføre farven på bredere hårlokker, hvis du vil lave bredere striber, som skaber et mere iøjnefaldende look, eller hvis du vil eksperimentere med balayage-teknikkerne. Hvis du bruger hættemetoden, skal du kun trække nogle få hårlokker ud gennem hullerne i hætten for at skabe et naturligt look med et mere afslappet og sommerligt pift. Og hvis du går efter en mere ensartet hårfarve med maksimal lysning, skal du vælge at lave highlights i hele håret, hvor du trækker hårlokkerne ud gennem størstedelen af hullerne i hætten. 

 

Uanset hvilke highlights du vælger, så er det meget nemmere end du tror, og du sparer tid (og penge) på at gøre det selv derhjemme. 

Smukke striber i håret

Husk at selv om dit hår ikke har været i solen, så trænger det stadig til lige så meget pleje, som havde det været udsat for solens UV-stråler. Bleget hår kræver ekstra TLC, så husk at bruge en shampoo og balsam, der er specielt udviklet til lysnet hår, og supplér din hårplejerutine med en plejende leave-in oliekur, som f.eks. Gliss daily Oil Elixir. 

 

Lav striber i håret derhjemme med Blonde fra Schwarzkopf

Opdag: