1500x564_woman-bob-red-brown-hair

Glansfuldt brunt hår ved hjælp af hårtoning, intensivtoning eller farvning med en permanent farve!

Er du træt af din naturlige hårfarve eller føler du for at prøve noget nyt? Der er mange gode grunde til at farve håret brunt, da det bidrager med varme lysrefleksioner og en dyb glans. Vælg mellem tre standardmetoder til at skifte hårfarve: toning, intensivtoning eller permanent farvning. Vi hjælper dig med at finde den rette metode til netop dit hår.

 

Brunt hår har virkelig en evne til at glitre og tilføje ekstra glød med sine farvepigmenter, der reflekterer lyset. Der er flere tilgængelige metoder til dig, der ønsker en ny hårfarve eller nuance. Vælg den metode, der passer dig! 

n_and_e_before_and_after
Nina fik et glansfuldt og smukt resultat med Natural & Easy 560

Toning, intensivtoning eller farvning? Tre metoder – ét resultat!

Toning

Toning er en mild metode, der passer til alle, der vil prøve en ny hårfarve. Du risikerer ingen ubehagelige overraskelser, og farven skylles gradvist ud med hver vask. Afhængigt af hvor intensiv toningen er, holder farvemagien sig i op til 15 hårvaske.

Toning er betydeligt mere skånsomt for håret end farvning. Farvepigmenterne fæstner kun på ydersiden af håret, hvor de farver, giver øget glans og endda kan give fint hår lidt ekstra fylde. Som tommelfingerregel kan man sige, at toning forstærker din naturlige hårfarve eller tilfører lidt ekstra dybde og varme. Derimod kan du ikke gøre håret lysere med toning. Brunt hår fortsætter med at være brunt efter toning, dog med nye betoninger gennem hele det brune spektrum. En blondine bliver derimod til brunette efter en brun toning. 

 

Intensivtoning

En intensivtoning ligger midt mellem almindelig toning og farvning. En intensivtoning kan gøre din naturlige hårfarve op til tre nuancer mørkere og er alligevel en skånsom måde at dække grå hårstrå på. I princippet fungerer intensivtoning som en farvning. I processen åbnes skællaget, og farvepigmenterne føres dybt ned i hårstråene. I lighed med toning kan en intensivtoning ikke bruges til at gøre håret lysere.

 

En intensivtoning holder i op til 24 hårvaske. Forskellen mellem toning og intensivtoning er denne: Ved regelmæssig anvendelse vil intensivtoningen gøre håret en anelse mørkere, end det var før - også efter at den er vasket ud. Hvis du regelmæssigt opfrisker dit hår med en intensivtoning, bør du derfor kun komme farven på fra hårroden og et stykke ud i håret, da denne metode vil holde dit hår ensartet farvet.

 

Farvning med en permanent farve

Hårfarvning med en permanent farve er metoden til dig, der er sikker på, hvad du vil. Din nye hårfarve bliver siddende i, til håret klippes af. Den kan dække selv gråt hår. Derimod er du nødt til at dække de nye udgroninger i hårbunden med nogle ugers mellemrum, lidt afhængigt af hvor hurtigt dit hår vokser.

Så spørgsmålet, du skal stille dig selv, inden du vælger metode, er: Ønsker du en permanent eller midlertidig forandring af din hårfarve? Når du ved, hvad du vil have, kan du vælge den metode, der giver den ønskede effekt, og dit hår vil snart komme til at skinne i sin nye farve.

 

Når du farver håret brunt:

Læs og følg altid de medfølgende instruktioner omhyggeligt, og foretag en allergitest 48 timer før første gang, du farver håret (se medfølgende brugsanvisning).

natural_and_easy_coloration

4 tips til et smukt, brunt hår

  1. Varme nuancer passer særlig godt til dit hår, hvis din hudtone er olivenfarvet eller mørkere med strejf af gult eller guld. Eksempler på passende nuancer er karamel, bronze og kastanjebrun. Hvis din hudtone snarere er kølig med strejf af blåt eller rosa passer en lysebrun eller mørkebrun nuance uden røde eller gyldne toner bedre.
  2. En rigtig og konsekvent pleje af håret giver et godt underlag for at farve håret. Resultatet af en farvning bliver mere skinnende og varer længere, hvis du har sundt hår baseret på et sundt skællag.
  3. Toning giver et mere intensivt farveresultat, jo længere du lader den virke. For en dybere farve - lad toningen sidde i nogle minutter (op til en halv time) ekstra.
  4. Du får det sjovere med din nye farve og bevarer den længere, hvis du skifter dine hårplejeprodukter til en serie, der er tilpasset til farvet hår.
Opdag: Brunt hår

Lignende artikler