De bedste hårfarve tendenser i 2021

Har du planer om at skifte stil i 2021? En helt ny hårfarve kan skabe underværker – den kan forandre dit humør og dit udseende. Og hvilket tidspunkt er bedre til at gå efter forandring end starten på et nyt år? I denne artikel vil vi gennemgå nogle af vores favoritter blandt hårfarver til 2021 og give vores bedste tips til at opnå dem.

 

I 2020 så man en masse eksperimenter med hårfarver fra Billie Eilishs grønne hårrødder til Dua Lipas hår, der var blond i toppen og mørkt i bunden – og selvfølgelig den vildt populære tendens med candyfloss-pink, som vi så på en del berømtheder som f.eks. Madonna, Julianne Hough og Taylor Swift. Det, at vi var mere derhjemme, gav tid til sjove eksperimenter - et skift i retning af mere naturlige lokker blev også ¨mere populært Det er det, vi vil se mere af i 2021, efterhånden som vi vender tilbage til dagligdagen. Fra mørkeblond til kanelbrunt, farverne i 2021 handler om nem vedligeholdelse og endimensionalitet. 

Mørkeblond

null

Mørkeblond har været en stærk favorit gennem hele 2020 og fortsætter sin popularitet ind i 2021. Denne nuance er en lidt mørkere version af den gennemsnitlige blonde farve og er især velegnet til den, der søger et mere naturligt udseende. For de af jer, der er trætte af hele tiden at skulle farve håret for at holde trit med udgroninger, er mørkeblond den perfekte farve, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Og det bedste er, at det er en stil, der hører til de nemmeste at opn¨å derhjemme - prøv Natural & Easy Satin Dark Blonde eller Natural & Easy Opal Medium Ashblond for et naturligt resultat.

 

Vores tip: Kontroller farvekortet, så du er sikker på, at du får det bedst mulige resultat - farvekortene kan findes på hvert produkt og på vores hjemmeside. 

Endimensional

null

Vi er stadig ikke klar til at give slip på balayage og babylights, som har været vores favoritter gennem lang tid, vil vi i 2021 også se et comeback af endimensionelle farver. Uanset om det er sort, blond, brunt eller rødt, handler det endimensionale udseende om at holde sig til én farve fra rod til spids - og det kan være lige så dramatisk eller subtilt, som du ønsker. Ved at holde sig til én farve får man et skinnende og frisk udseende, som også gør det nemt at friske håret op derhjemme.

 

Vores tip: Hvis du er bange for at gå all in med en dristig endimensional farve, skal du vælge en, der er tæt på din naturlige nuance. På denne måde vil du med garanti ende med et resultat, der matcher din hudtone og som et ekstra plus kræver mindre opfriskning. 

Kobberrød

null

Det er ganske vist en endimensional farve, men vi må bare diskutere den nye tendens med kobberrød! Farven præsenteres på flotteste vis af skuespilleren Zendaya, der har bragt stilen til live igen, og vi er både overraskede og begejstrede for at se farven vende tilbage. Personer med lysebrunt til mellembrunt, ufarvet hår kan endda opnå dette udseende uden blegning - naturligvis afhængigt af hvor lys du ønsker din kobbernuance. Dette skyldes, at de røde undertoner i visse mørke hårfarver er nok til at understøtte røde nuancer, uden at håret skal lysnes først. 

 

Vores tip: Røde nuancer er tilbøjelige til at falme hurtigere, hvilket gør det ekstra vigtigt både at friske op ofte og bruge produkter, der er beregnet til farvet hår. Sortimenter som Gliss Color Protect & Shine er gode muligheder, der indeholder alt, hvad dit hår har brug for: Shampoo, conditioner og hårkure, der er skræddersyet til farvet hårs behov. 

Et naturligt udseende

null

I en tid, hvor vi alle sammen har brugt mere tid derhjemme og ladet håret gro ud, er vi også kommet til at sætte mere pris på vores naturlige hår end nogensinde før. Det har ført til en tendens med naturlige farver som f.eks. mellembrunt, kanelbrunt og sandfarvede nuancer. Disse farver kræver ikke meget vedligeholdelse , så de er nemme at opnå derhjemme. Dem, der ønsker at matche deres brune hår, kan prøve Natural & Easy Nude Light Brown eller Mokka Chocolate Brown. Til blond hår kan man forsøge sig med Natural & Easy Satin Dark.

 

Vores tip: Hvis du ønsker at matche din naturlige hårfarve, skal du lade håret gro lidt længere ud, så du kan se, hvilken hårfarve, du faktisk arbejder med. Det kan være en udfordring, da din originale hårfarve, afhængigt af dit farvede hår, kan se mørkere eller lysere ud i kontrast. For at undgå uønskede kontraster mellem dine hårrødder og den nuance, du har valgt, skal du sørge for at farve hele håret fra rod til spids for at opnå et endimensionalt resultat.

Farv håret derhjemme, med Natural & Easy fra Schwarzkopf

Opdag: