Styling | Glat

Forførende frisure - udover det sædvanlige

På Valentinsdag, den første date eller til dit bryllup vil du gerne se ekstra forførende ud. En skøn frisure med forførende krøller, uimodståelig glans eller glamourøse accessories gør dig meget feminin. Vi vil gerne vise dig, hvordan du kan style håret til den dag, du skal noget særligt og gerne vil glæde din kæreste. 

Det er ikke nok blot at se godt ud på din store dag. Du vil være fortryllende, forførende og mystisk på den dag, der skal leve evigt i din og din mands hukommelse. Brug alle de tricks, du overhovedet har! Din kæreste har ikke lyst til at få at vide, hvordan du skaber din særlige tiltrækning, men han kan ikke få nok af den. Måske finder du her et lille trick, der får dig til at ekstra dejlig ud, eller du kommer i tanker om de gamle. Dyk ned i alle de flotte frisurer til ganske særlige dage. 

Frisurer til særlige øjeblikke: Forførende krøller

En strøm af store, bløde krøller i håret er indbegrebet af forførende, feminine frisurer. Mænd fascineres af bølgende lokker, der bevæger sig blødt omkring ansigtet med hver bevægelse. Det kan være vilde krøller som Leona Lewis’ eller blidere bølger i det meget trendy retrolook a la 1940. Hvis du har glat hår, kan du nemt skabe smukke krøller med curlere eller krøllejern. Se detaljerne om stylingen i vores galleri nedenfor.

Frisurer til særlige øjeblikke: Det glatte look

Hvis din stil er mere i retning af det kølige og stramme, er det glatte, velplejede look måske noget for dig. Til kort hår (fx pixie eller pagehår) redes det yderste hår på issen i siderne glat hen over hovedbunden ved hjælp af gel. Langt hår glattes med et glattejern, så det falder lige ned over skuldrene. Hvis dit hår er langt nok, kan du rede håret stramt tilbage i et skrabet look og samle det bagpå til en glat, lige hestehale. Til langt hår, der går ned over skuldrenene, anbefales den højtsiddende traditionelle hestehale, som virker ekstra forførende. 

Glans til forførende hårstyles

Dit hår skal være sundt og blankt for at være smukt, hvad enten det er glat eller lige, en korthårsfrisure eller langhårsfrisure. Hvis håret skal være særligt forførende og skinne sundt, så brug balsam eller spray til at give det ekstra gloss. 

Hårstyles til særlige øjeblikke: Det uredte look

Hår behøver ikke at være perfekt stylet og elegant for at gøre dit look feminint og lækkert. En ungdommelig, rodet hestehale og lidt tjavser, der skødesløst falder over ansigtet, kan være lige så tiltrækkende og inspirere din kæreste til blidt at stryge håret væk fra dit ansigt. 

Hårstyles til særlige øjeblikke: Håret til den ene side

Kvinder med langt hår kan simpelthen børste eller stryge deres hår ned over den ene skulder og indirekte invitere deres partner til at kysse den nøgne side. 

Accessories giver ekstra glamour

Hårtilbehør gør dit hår festligt på få sekunder. Du kan vælge imellem mange former for hårbånd, dekorerede hårklemmer og fjer. Kønne accessories til håret giver et legende, feminint indtryk. Hele din hårstyle får et særligt touch, især hvis du sjældent går med den slags pynt.

Overrask ham med et anderledes look

Den ideelle hårstyle til den særlige dag er anderledes end din sædvanlige frisure og giver dig den skønneste følelse af kvindelighed. Overrask ham med et nyt look. Det er dog klogest at gemme kunstfærdige fletninger, snoninger eller opsatte frisurer til en anden lejlighed. Han bliver sikkert bange for at røre ved kunstværket og risikere at spolere din frisure. Han vil jo også gerne have, at det bliver din perfekte dag.

I vores galleri viser vi dig stjerner og modeller, som præsenterer syv hårstyles til en særlig dag med din kæreste. Og selvfølgelig giver vi dig skridt for skridt instrukser om, hvordan man skaber alle frisurerne.

Forførende hårstyles, og hvordan du skaber dem

Lignende artikler