Styling | Håropsætninger

Hestehale som klassisk frisure

Er det her nogensinde sket for dig? Frisøren overtalte dig til et frisureeventyr, og nu kan du næsten ikke kende dig selv i spejlet? Det nye look skulle have været sååå cool. Det var aldrig sket med en frisure-klassiker!

Klassike frisurer kommer dig til undsætning: De fremhæver din personlighed, og de er tidløse og alsidige. Kedelige er de i hvert fald ikke! Pagehår, opsat hår eller pjuskefrisure – når vi har fundet vores stil, vender vi tilbage til den igen og igen. Har du allerede en klassisk frisure? Tillykke, så har du stil! Hvis ikke, kan du overveje en af vores klassiske favoritter her. 

Hestehaler – unge og charmerende

Hestehale, Angelina Jolie

Vi beundrer din profil, Angelina Jolie. Hestehalen ser casual og meget cool ud. Frisuren fremhæver hendes fine hovedform.

Hestehalen er alle kvinders yndlings løsning til dage med dårligt hår. Hestehaler ser endnu mere fantastiske ud på dage med godt hår og kan styles til et glamourøst look om aftenen. To af de mange hestehalevarianter er særligt smukke. Den ene er den, hvor håret redes tilbage og samles lavt i nakken. I vores anden favoritversion er håret samlet lidt højere oppe, og håret ved hovedbunden er let touperet, det giver hovedformen et særligt fint look. Den traditionelle hestehale højt oppe på baghovedet giver et meget ungt look, og fungerer kun med hår, der mindst når til skuldrene.