Skip to Content
Blonde | Blonde Highlights

M3+ Easy Highlights

 • Strålende blondt hår: Det effektive sæt til lyse striber lysner op til 6 niveauer for strålende, naturligt udseende striber og har efterbehandling med anti-gul-effekt.
 • Nu med HaptIQ-system: Baseret på molekylær hårvidenskab skaber sættet til lyse striber nye mikrobindinger i håret, mens det omslutter det med et beskyttende lag efter farvning, så hårbrud reduceres med 90 %*
 • To forskellige resultater: Brug den nemme applikator til at lave fine striber eller kraftige, dramatiske striber for at skabe et naturligt og unikt resultat med lyse striber.
 • Olieberiget lysner: Sættet til lyse striber i blondt hår er beriget med olie, der giver naturlige solbeskinnede blonde striber, der holder
 • Produktpakkens indhold: 1x tube med lysningscreme 40 ml, 1x flaske med fremkalderlotion 40 ml, 1x pose blond-aktivator 10 g, 1x pose efterbehandling 22,5 ml, 1x nem applikator, 1x par handsker og 1x brugsanvisning
M3+ Easy Highlights

Schwarzkopf Blonde Highlights M3+ – til beskyttede og naturligt udseende blonde striber i håret

Få olieberiget lysning af håret for naturligt udseende blonde striber, der holder. Den kraftfulde blonde hårfarveformel lysner op til 6 niveauer for solbeskinnede blonde resultater. Efterbehandlingen med lilla pigmenter plejer håret og hjælper med at fjerne uønskede gule toner, så håret forbliver beskyttet og får et sundt blondt udseende. Nu med HaptIQ-system for 90 %* færre hårbrud og smukke hårresultater, der kan mærkes. Denne hårlysner er velegnet til nuancer, der spænder fra lysblond til lysebrun, og til alle hårtyper. For skulderlangt eller længere, krøllet eller tykt hår anbefales det at anvende to pakker.

Baseret på molekylær hårvidenskab giver efterbehandling med HaptIQ-systemet, der plejer håret ved at skabe nye mikrobindinger og som omslutter håret med et beskyttende lag efter farvning og genopretter styrken for op til 90 % færre hårbrud.*100 % genanvendt brugsanvisning og blandingsbakke. Vegansk formel **

Overblik over produktfordele:
Naturligt udseende blonde solbeskinnede striber
Permanent farve
Lysner op til 6 niveauer
Nærende pleje med anti-gul-effekt
Med HaptIQ-system for op til 90 % færre hårbrud*.
Vegansk formel**.

*instrumentel test med og uden balsam
**fri for animalske ingredienser

Farveanbefaling
Blond
Blond before
Blond after
Mellemblond
Mellemblond before
Mellemblond after
Mørk blond
Mørk blond before
Mørk blond after
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...

  I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.

  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...

  Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.

  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...

  Blond hår består af uendelige nuancer, og mange foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Læs alt om den her.

  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...

  Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights.

  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Farve til brunt hår

  Brunt hår

  Farve til brunt hår
  ...

  Du er måske træt af din naturlige hårfarve eller måske vil du bare prøve et nyt look? Få tips til at farve dit hår brunt. Læs mere her.

  ...
 • Highlights i mørkt hår: den ultimative guide

  Brunt hår

  Highlights i mørkt hår: den ultimative guide
  ...

  Uanset om du bare drømmer om lidt spil i håret eller er ude efter markant kontrast, er highlights både den nemmeste og hurtigste måde at gøre det på. Ligesom der er utallige nuancer at vælge mellem, er der også forskellige teknikker, som giver dig mulighed for at opnå præcis det resultat, du drømmer om.

  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...

  Nu hvor det er blevet nemmere end nogensinde at farve hår derhjemme, og hvor der findes produkter i alle regnbuens farver, er der flere og flere, som tager springet og afprøver de mange forskellige fantasirige hårfarver og hårfarveteknikker. Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlighed på, og du kan skifte farve lige så ofte, du vil uden at det kræver de helt store anstrengelser.

  ...
 • Blonde
  M1 Super Striber
  ...