Skip to Content
Natural & Easy | Blondes

530 Champagne Lysblond

 • PERMANENT HÅRFARVE: For dig, der ønsker et naturligt farveresultat af professionel kvalitet. Farv dit hår derhjemme, med 100% dækning af grå hår.
 • PLEJENDE HÅRFARVE: Den plejende permanente hårfarve med fransk lavendelvand indeholder 3 færdiglavede nuancer. Fremhæv en naturlig hårfarve med et smukt farveresultat.
 • GLANSFULDT HÅR: Med 93% naturlige ingredienser inklusiv vand, får du en permanent hårfarve, som giver et smukt glansfuldt hår.
 • PLEJENDE EFTERBEHANDLING: Den medfølgende balsam med olivenolie fra Middelhavet efterlader dit hår utroligt blødt.
 • INDEHOLDER: 1x tube med Natural & Easy Color Creme 60 ml blond hårfarve, 1x flaske med udviklingsemulsion 60 ml, 1x beholder med Care Conditioner 22,5 ml samt 1x par handsker og 1x brugsanvisning.
Natural & Easy 530 Champagne Lysblond

Hårfarve fra Schwarzkopf - Natural & Easy 530 Champagne Lysblond er en permanent blond hårfarve, specielt udviklet til dig, der ønsker at farve håret hjemme og få en naturlig blond hårfarve. Den plejende formel med fransk lavendelvand indeholder 3 færdigblandede nuancer, hvilket giver dig et smukt og naturligt farve resultat.

Hårfarven giver 100% dækning af grå hår, så de er nemme at dække. Hårfarven er også vegansk og fri for animaliske ingredienser, med op til 93%* ingredienser af naturlig oprindelse, der fremhæver en naturlig hårfarve. Vil du også have en plejende hårfarve? Den medfølgende balsam med olivenolie fra Middelhavet indeholder 97%* ingredienser af naturlig oprindelse, hvilket giver dig et smukt og skinnende hår.

Sådan bruger du hårfarven fra Natural & Easy:

 1. Tryk indholdet fra farvetuben ind i flasken med udviklingsemulsion og ryst derefter ordentligt!
 2. Påfør derefter farveblandingen direkte fra applikationsflasken på tørt, ikke vasket hår og lad det virke i 30 minutter.
 3. Skyl grundigt og brug derefter den medfølgende plejende balsam og afslut med at skylle ud igen.

Tip: Hvis du har langt, tykt eller krøllet hår eller hvis du farver for første gang, anbefales det at bruge to pakker ved farvning. For et mere langvarigt farveresultat kan du kombinere med GLISS Colour Perfector-serien, der reparerer og beskytter farvet hår.

Formlen indeholder også et HaptIQ System, der er baseret på molekylær hårvidenskab og plejer dit hår ved at:

 1. Skabe nye mikrobindinger inde i hårstråene.
 2. Efterlade en plejende beskyttelse af håret efter farvning.
 3. Gendanne hårets styrke med op til 90% mindre hårtab**, alt for et langvarigt farveresultat.

 

*Inklusiv vand, **Test med måleinstrument med og uden Care Conditioner.

Farveresultater
Lyseblond
Lyseblond before
Lyseblond after
Mellem blond
Mellem blond before
Mellem blond after
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...

  I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.

  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...

  Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.

  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...

  Blond hår består af uendelige nuancer, og mange foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Læs alt om den her.

  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...

  Efter en lang vinter, der føles som at have varet en evighed, kan man næsten ikke vente på at foråret kommer, når man kan se de første tegn på sommer og går de lysere solskinsdage i møde. Når foråret er lige om hjørnet, er der ikke noget bedre end at friske sit look op og gøre sig klar til sommeren med Blonde highlights! Med Schwarzkopf Blonde er det nemt og billigt at gøre frisøren kunsten efter ved hjælp af gør det selv-highlights.

  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...

  Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

  ...
 • Farve til brunt hår

  Brunt hår

  Farve til brunt hår
  ...

  Du er måske træt af din naturlige hårfarve eller måske vil du bare prøve et nyt look? Få tips til at farve dit hår brunt. Læs mere her.

  ...
 • Highlights i mørkt hår: den ultimative guide

  Brunt hår

  Highlights i mørkt hår: den ultimative guide
  ...

  Uanset om du bare drømmer om lidt spil i håret eller er ude efter markant kontrast, er highlights både den nemmeste og hurtigste måde at gøre det på. Ligesom der er utallige nuancer at vælge mellem, er der også forskellige teknikker, som giver dig mulighed for at opnå præcis det resultat, du drømmer om.

  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...

  Nu hvor det er blevet nemmere end nogensinde at farve hår derhjemme, og hvor der findes produkter i alle regnbuens farver, er der flere og flere, som tager springet og afprøver de mange forskellige fantasirige hårfarver og hårfarveteknikker. Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlighed på, og du kan skifte farve lige så ofte, du vil uden at det kræver de helt store anstrengelser.

  ...
Andre produkter fra Blondes

Denne farve er velegnet til lyst blondt til mørkt blondt hår.

 • Natural & Easy
  522 Silver Lysblond
  ...
 • Natural & Easy
  542 Opal Mellem Askeblond
  ...
 • Natural & Easy
  550 Satin Mørkblond
  ...
 • Natural & Easy
  555 Mørk Honningblond
  ...
 • Natural & Easy
  533 Nordisk Askeblond
  ...