Allergi-venligere: Kvalitet testet af ECARF

Only Love er en permanent hårfarve med en cremet formel, som er en perfekt kombination af levende og intense farver, der er ECARF-certificeret. Only Love repræsenterer permanente farveresultater og en perfekt dækning af grå hår. Formulaen indeholder ikke PPD (p-phenylendiamin) eller PTD (p-toluylendiamin/toluen-2,5-diamin); og dermed er Only Love et perfekt alternativ ved diagnosticeret allergi over for PPD- eller PTD-beslægtede stoffer.     

null

Hvis du er allergisk over for hårfarve: For at udelukke krydsreaktioner skal der foretages en allergitest med produktet hos en hudlæge. Desværre er der ingen garanti for, at hårfarveproduktet ikke indeholder stoffer, der kan fremkalde en allergisk reaktion.
Endvidere kan selv en efterfølgende overfølsomhed over for produktingredienserne ikke udelukkes. Derfor anbefaler vi alle at foretage en advarselstest ved at påføre en mindre mængde hårfarve direkte på huden, fx bag øret eller i albuebøjningen, 48 timer inden hårfarvning og observere, om der sker en allergisk reaktion.

Brug kun hårfarven i overensstemmelse med vejledningen.